Genietavond elke donderdag van 18.00 tot 23.00

Activiteiten

Bij Centrum Djoj vind je een breed aanbod aan bewegingsvormen, inspirerende opleidingen, trainingen, cursussen, meditaties, dansen, lichaamswerk met coaches, therapeuten, masseurs en behandelaren van medische, paramedische, altenatieve en/of complementaire geneeskunde voor 1:1 sessies.

Linksboven in onze agenda kun je kijken wat er op het programma staat.

Met achttien multifunctionele (sessie)ruimtes faciliteren wij onze opdrachtgevers en hebben wij voor u de juiste ruimte beschikbaar. Alle ruimtes zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien.
Additioneel bieden wij de faciliteiten voor het huren van beamers, schermen, laptops.
In ons restaurant worden verse en verrassende gerechten geserveerd.

Verschillende instituten met erkende en gecertificeerde (beroeps)opleidingen organiseren bij ons hun opleidingen en trainingen. Kijk hiervoor onder andere bij de categorie training en opleiding.

Centrum Djoj heeft een evenementen organisatie die de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar verbindt en tot actief bewustzijn maakt. Zij organiseert regelmatig bijzondere workshops, lezingen, festivals en evenementen.

Djoj training & opleiding bied je leiderschap, management, communicatie trainingen, workshops en opleidingen. Je vind ze onder de categorie Training & opleiding.

Wil jij jouw sociale netwerk informeren over onze activiteiten maak dan gebruik van de social media buttons in de rechter kolom. Zoek de activeit naar keuze en druk op de gewenste button. Onze website maakt dan een link aan die rechtsstreeks verwijst naar de door jouw gekozen activiteit.

Bij veel activiteiten tref je een digitale folder in PDF of een kort introductiefilmpje over de activiteit aan. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan aan voor nieuwsbrief hier rechtsboven.

Mocht jij wat missen in het aanbod, laat het ons dan weten op info@djoj.nl. Je kan ook rechtsboven, het contactformulier invullen. Bellen mag ook op 010-2850236.

Je bent van harte welkom en de koffie/thee staat altijd klaar.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Op 29 augustus geven DJOJ en Dance Delight* (Saryo/De Vijf Ritmes) wederom een feest op het strand. Hiermee willen we het nieuwe jaar inluiden van groeien, bloeien, bewustzijn en heel veel dansplezier. Wij bundelen onze krachten in Kijkduin en wij doen dit graag met jullie in strandtent “Gotcha Beachlounge”. Dit is echt een feest "TO BE", want hier ontmoet je mensen die je kent en/of wilt leren kennen en omdat dit een feest is waar de dans centraal staat. Dit is dus je kans om nieuwe vrienden te maken, met oude vrienden af te spreken, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Connecting People Thema avonden vanaf 29 november
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten