Genietavond elke donderdag van 18.00 tot 23.00

Activiteiten

Bij Centrum Djoj vind je een breed aanbod aan bewegingsvormen, inspirerende opleidingen, trainingen, cursussen, meditaties, dansen, lichaamswerk met coaches, therapeuten, masseurs en behandelaren van medische, paramedische, altenatieve en/of complementaire geneeskunde voor 1:1 sessies.

Linksboven in onze agenda kun je kijken wat er op het programma staat.

Met achttien multifunctionele (sessie)ruimtes faciliteren wij onze opdrachtgevers en hebben wij voor u de juiste ruimte beschikbaar. Alle ruimtes zijn ruim, licht en van alle gemakken voorzien.
Additioneel bieden wij de faciliteiten voor het huren van beamers, schermen, laptops.
In ons restaurant worden verse en verrassende gerechten geserveerd.

Verschillende instituten met erkende en gecertificeerde (beroeps)opleidingen organiseren bij ons hun opleidingen en trainingen. Kijk hiervoor onder andere bij de categorie training en opleiding.

Centrum Djoj heeft een evenementen organisatie die de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar verbindt en tot actief bewustzijn maakt. Zij organiseert regelmatig bijzondere workshops, lezingen, festivals en evenementen.

Djoj training & opleiding bied je leiderschap, management, communicatie trainingen, workshops en opleidingen. Je vind ze onder de categorie Training & opleiding.

Wil jij jouw sociale netwerk informeren over onze activiteiten maak dan gebruik van de social media buttons in de rechter kolom. Zoek de activeit naar keuze en druk op de gewenste button. Onze website maakt dan een link aan die rechtsstreeks verwijst naar de door jouw gekozen activiteit.

Bij veel activiteiten tref je een digitale folder in PDF of een kort introductiefilmpje over de activiteit aan. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten, meld je dan aan voor nieuwsbrief hier rechtsboven.

Mocht jij wat missen in het aanbod, laat het ons dan weten op info@djoj.nl. Je kan ook rechtsboven, het contactformulier invullen. Bellen maag ook op 010-2850236

Je bent van harte welkom en de koffie/thee staat altijd klaar.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Dansen is altijd een uitingsvorm geweest en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Door middel van dansen kom je in een staat van niet-denken. Je belandt in je lichaam en die is altijd in beweging. Tijdens de lessen leer je naast de praktische informatie vooral vertrouwen te ontwikkelen in het feit dat je kunt wat er van je gevraagd word wanneer je gaat bevallen. De lessen omvatten oefeningen die je vertrouwd maken met je ademhaling en die te gebruiken voor ontspanning, concentratie en kracht. Ook worden tijdens de lessen aandacht besteed aan diverse houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, perstechnieken, zorg voor het bekken en de bekkenbodem en massages.
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten