Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
donderdag 29 juni

Prijs:
Cursus #2 = €120,00. Losse lessen kosten €17,50 (aan de deur betalen)

Website:
www.terranova-dans.nl


PURE DANCE | 5Ritmes voorjaar 2017

DE VIJF RITMES | CONSCIOUS DANCE & EMBODIED MOVEMENT

Eén avond of een hele serie, je bent altijd welkom. Het is voor iedereen die van dansen houd en zichzelf beter wilt leren kennen.

Een heel seizoen om je leven te dansen en alles wat er in jouw leeft, expressie te geven. We doen dit deels met een vaste groep, wat zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen en deels met losse dansers die de dynamiek en verandering er in houden. Dit is bewustzijn in beweging en het belichamen van wie je werkelijk bent.

De Vijf Ritmes dansen is weldaad voor lichaam, geest en spirit. Het is een vrije dansvorm die je nergens in vast legt. Het laat de danser, die in ieder van ons zit, naar buiten komen om zijn/haar dans te dansen. Elk ritme en elke klank heeft zijn eigen beweging, energie, gevoel en muziek en elke dans reis die je maakt is anders. Het brengt je in diepe verbondenheid met jezelf. We werken van de basis, het lichaam naar meer diepgang, het hart. De dans spiegelt wat daar allemaal leeft en hoe we met deze energie omgaan.

De dans beweegt zich tussen vloeiende en chaotische ritmes, tussen wild en stil, groot en klein, ontvangen en geven en helpt ons in contact te zijn met de stroom die door ons heen beweegt en het innerlijke vuur wat altijd aanwezig is. We leren ons over te geven aan de chaos en de klanken van de muziek en spelen met de hoge noten in de muziek om uiteindelijk de stilte binnen te laten in onze beweging en thuis te komen in onszelf.

Deze avonden zijn vrij toegankelijk en voor iedereen geschikt. Je kunt de lessen als geheel boeken of los meedoen. Als geheel meedoen motiveert je, is voordeliger en geniet je van kortingen op andere activiteiten van Saryo.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 29 juni 2017
19:30-21:45
Les 8 | Hele cyclus 120,00, losse les 17,50


Mindful Coachen