Beach Party 25 augustus
zaterdag 30 september

Prijs:
€ 65,-. Lunch en diner: € 18,-

Website:
www.tantratraining.nl

Link naar inschrijven/betalen


Festival tantrische relaties

Nieuw!!
Festival Tantrische relaties in Centrum Djoj.

Tantra is een unieke kans om je liefdesrelatie te verrijken. Nu voor het eerst een speciaal Tantrafestival voor stellen of gelegenheids stellen. Laat je deze dag meenemen in workshops en geniet van ontmoeten, muziek en lekker eten.

Een kleinschalig festival in vier zalen. Vier stellen gespecialiseerd in tantra en/of relatietrainingen en ervaringsdeskundige in hun eigen relatie gaan dit festival verzorgen: Jan en Caroline, Han en Marita, Anthony en Linda en Mayana en Kevin.

Het jaarlijkse Tantrafestival begin november was vorig jaar al een maand tevoren uitverkocht. Er is belangstelling voor meer, daarom organiseren we dit extra festival. In dit festival kiezen we voor meer verdieping dan het Tantrafestival, waardoor het een bijzondere verrijking voor je relatie kan zijn.

Het festival gaat ook over ontmoeten, uitwisselen met andere stellen, gesprekken, samen eten. Daarom zowel een lunch als diner. Tijdens de lunch en het diner is er ook de mogelijkheid om live muziek te luisteren in de zalen.

Je kunt voor het festival voor drie workshops kiezen in het volgende programma:
10:30 uur-12:30 uur: workshop 1
12:30 uur-14:00 uur: lunch
14:00 uur-17:30 uur: workshop 2
17:30 uur-19:00 uur: diner
19:00 uur-21:00 uur: workshop 3

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 30 september 2017
10:30-21:00
Festival tantrische relaties

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Healing Tao Tantric Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Body&Mind Yogafestival Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Mindful Coachen Dans De Vijf Ritmes Versterk je relatie Open Dagen 2 & 3 september Healing Tao Beach Party 25 augustus Tantric Djoj Sjamanistisch Festival 2017


Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar