Mindful Coachen
vrijdag 1 september

Prijs:
€10,-

Website:
www.meedoeninrotterdam.nl


Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar

Centrum Djoj bestaat in september 25 jaar. En dat gaan we groots vieren! Op 1 september pakken we voor onze bezoekers uit met een sfeervolle avond in Djoj-stijl.

Deze bieden we de mogelijkheid om twee workshops te volgen uit het brede Djoj-aanbod. Denk daarbij aan: Feng Shui, Klankhealing, versterk je relatie, 5-ritmes dans en zang!

De avond duurt van 18:30 - 24:00. De workshops zijn van 19:30 – 21:00 en 21:30 – 23:00.

We voelen ons dankbaar dat we als Djoj al zo lang mogen bestaan. Vieren roept bij ons het gevoel op dat anderen ook mogen meegenieten, daarom hebben we ook besloten dat we iets terug willen geven met deze avond. Iedereen die deze avond werkt (workshopgevers, barpersoneel, enz) doet dit belangeloos. Hierdoor kunnen we de volledige opbrengst van de entree schenken aan Stichting Meedoen (meer infomatie verderop).

Kom jij ook met ons meevieren? Bestel je tickets vast via onze website.

Over Stichting Meedoen:
Het is niet voor ieder kind vanzelfsprekend om een fiets of computer te hebben, lid te zijn van een sportvereniging, een zwemdiploma te halen of mee te gaan op werkweek. Als een gezin moet leven van een inkomen rond de bijstandsnorm zijn dat grote uitgaven. Deze kinderen kunnen niet meedoen met andere kinderen en raken in een sociaal isolement. Zo kunnen zij geen goede start van hun leven maken. Stichting Meedoen in Rotterdam probeert zoveel mogelijk kinderen te laten meedoen!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 1 september 2017
18.30-24.00


Dans De Vijf Ritmes