Versterk je relatie
29 sep en 27 okt en 24 nov

Prijs:
€12,- Inschrijven noodzakelijk

Website:
www.streamwinner.com


Klanksessie ter ontspanning

Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €12,-.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Zeker als er sprake is van spanning(en), werkstress, burn out, is dit een fijne manier om aan het herstel te werken. Het kleine aantal deelnemers maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zo nodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden). Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 29 september 2017
19:30-21:30
KLANKSESSIE
vr 27 oktober 2017
19:30-21:30
KLANKSESSIE
vr 24 november 2017
19:30-21:30
KLANKSESSIE

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Body&Mind Yogafestival Healing Tao
Over de trainer
Martin de Lange
Streamwinner


Telefoon:010-5222525
Mobiel:06-10137305
www.streamwinner.com
martinjj.delange@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Sjamanistisch Festival 2017 Beach Party 25 augustus Dans De Vijf Ritmes Versterk je relatie Tantric Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Open Dagen 2 & 3 september Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Body&Mind Yogafestival Mindful Coachen Healing Tao


Tantric Djoj