Healing Tao
24 jun en 9 sep en 28 okt en 25 nov

Prijs:
Dames is VOL. Er wordt geen wachtlijst aangehouden. €34,50. (na 1 juli €39.50) incl. vegetarisch diner en excl. consumpties. Er is geen PIN Automaat aanwezig. Annulering is mogelijk, onder inhouding van € 7,50 administratiekosten, tot vijf dagen voor aanvang. Daarna is de annuleringsfee 100%. Maximaal aantal deelnemers is 60 (30 om 30). Meld je bijtijds aan. Vol=Vol. Wij streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Daardoor kan het soms voorkomen dat de inschrijving niet mogelijk is.

Website:
www.connectingpeople.nu

Download informatie

AAU Single Event

Ga voor SLOW dating! Je hebt zin in een fijn avondje uit, maar niet in die massale bijeenkomsten voor singels. Speeddaten en daten via social media en apps, daar heb je aan geroken, zonder succes. Je zou een eventuele toekomstige partner graag op een andere manier willen ontmoeten en zoekt daarin naar gelijkgestemdheid.

Hoe mooi is het als je iemand ontmoet waarbij er een gevoel van herkenning is. Iemand die op één of andere manier vertrouwd voelt. Iemand waarbij je eens een keer niet je best hoeft te doen, maar je accepteert zoals je bent. De ruimte die jij nodig hebt kun je nemen, dat wordt gerespecteerd en je neemt samen de tijd om de verbinding aan te gaan.

Heb je hier behoefte aan kom dan naar onze verleidelijke single avonden. Op de AAU Special hebben wij voor de singles onder ons een heel Anders Avondje Uit!

Programma
- Aanvang gezamenlijk vegetarisch diner 18.00
- Aanvang workshop 19.30
- Aanvang dansen 21.30

Centrum Djoj serveert op verzoek gluten en/of lactose vrije maaltijden.
Dit dien je vooraf, bij aanmelding te melden in het opmerkingenveld.

Tijdens deze verleidelijke avonden ga je met andere singles genieten van een heerlijke maaltijd en een 'prikkelende' workshop. Informatie over de workshop staat ook online in het datumveld.

Heb je zin om daarna na te praten in ons café?
Meld je dan nu aan!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 24 juni 2017
18.00-23.30
Van hart tot hart, door Annie Vermaat. De avond is gericht op ontmoeten, verbinden en genieten. DJ is deze avond Eva Bergerová van Warrior of the Dance
za 9 september 2017
18.00-23.30
De avond is gericht op ontmoeten, verbinden en genieten
za 28 oktober 2017
18.00-23.30
De avond is gericht op ontmoeten, verbinden en genieten
za 25 november 2017
18.00-23.30
De avond is gericht op ontmoeten, verbinden en genieten, workshop is van Kim de Jong!


Body&Mind Yogafestival