Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.
29 juni

Prijs:
€ 17,50 per Droomreis, € 17,50 Healing, € 10,- Tarot, € 25,- Droomreis & Tarot. Aan de bar van Centrum Djoj te betalen

Website:
www.centrumdequest.nl


Droomreis - Tarot - Healing

Op de Genietavonden van Centrum Djoj, kun je nu ook een Droomreis – Tarot – of Energetische Healing ervaren.

Een droomreis is een trancereis waarin je een uur lang heerlijk mag wegdromen terwijl je toch inzicht, healing of energie krijgt. Er wordt op de sjamanendrum gespeeld, en ook op andere instrumenten als klankschaal, ratel en meer. Net wat er die avond nodig is. Kom lekker een uur liggen op een matrasje en droom weg op de klanken van de muziek.

De Tarot is in feite, een simpel kaartspel maar toch is het meer dan dat! De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.

Energetische Healing is geweldig om stress en ontspanning te krijgen, maar ook om te helen van traumatische ervaringen, het verwijderen van blokkades en meer. Energetische healing is werken met verschillende healing vormen.

Tijden:
18:00 - Privé sessie, healing of tarot
19:00 - Privé sessie, healing of tarot
20:00 - Droomreis

Kosten:
Tarot € 10,-
Droomreis € 17,50
Healing € 17,50
Droomreis & Tarot € 25,-

Betaling:
Aan de bar in centrum Djoj te betalen. Je krijgt hier een munt, die je bij mij inlevert. Het is mogelijk van te voren te bespreken, of op de avond zelf te kijken of er plek is. Aanmeldingen via deze site, of via dequest@live.nl

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 29 juni 2017
18:00-18:45
Healing of Tarot
do 29 juni 2017
19:00-19:45
Healing of Tarot
do 29 juni 2017
20:00-21:00
Droomreis


Body&Mind Yogafestival