Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website
Prijs:
€ 17,50 per Droomreis, € 17,50 Healing, € 10,- Tarot, € 25,- Droomreis & Tarot. Aan de bar van Centrum Djoj te betalen

Website:
www.centrumdequest.nl


Droomreis - Tarot - Healing

Op de Genietavonden van Centrum Djoj, kun je nu ook een Droomreis – Tarot – of Energetische Healing ervaren.

Een droomreis is een trancereis waarin je een uur lang heerlijk mag wegdromen terwijl je toch inzicht, healing of energie krijgt. Er wordt op de sjamanendrum gespeeld, en ook op andere instrumenten als klankschaal, ratel en meer. Net wat er die avond nodig is. Kom lekker een uur liggen op een matrasje en droom weg op de klanken van de muziek.

De Tarot is in feite, een simpel kaartspel maar toch is het meer dan dat! De Tarot is een boek zonder woorden, met mystieke en verborgen kennis, een geheime taal met boodschappen van het verleden en van de toekomst. Een Tarot lezing kan een algemene lezing over je leven zijn, maar kan ook gelezen worden naar de vragen die je over je eigen leven hebt.

Energetische Healing is geweldig om stress en ontspanning te krijgen, maar ook om te helen van traumatische ervaringen, het verwijderen van blokkades en meer. Energetische healing is werken met verschillende healing vormen.

Tijden:
18:00 - Privé sessie, healing of tarot
19:00 - Privé sessie, healing of tarot
20:00 - Droomreis

Kosten:
Tarot € 10,-
Droomreis € 17,50
Healing € 17,50
Droomreis & Tarot € 25,-

Betaling:
Aan de bar in centrum Djoj te betalen. Je krijgt hier een munt, die je bij mij inlevert. Het is mogelijk van te voren te bespreken, of op de avond zelf te kijken of er plek is. Aanmeldingen via deze site, of via dequest@live.nl

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Open Dagen 2 & 3 september Body&Mind Yogafestival
Over de trainer
Caro Daalder
De Quest


Telefoon:010-418 45 12
Mobiel:06 24 20 55 81
www.centrumdequest.nl
dequest@live.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Beach Party 25 augustus Tantric Djoj Sjamanistisch Festival 2017 Healing Tao Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Body&Mind Yogafestival Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Mindful Coachen Open Dagen 2 & 3 september Versterk je relatie


Anders Avondje Uit