Body&Mind Yogafestival
zaterdag 7 oktober

Prijs:
€950 voor de hele opleiding. 6 zaterdagen Djoj, 2 weekenden in Baarn

Website:
www.belindaspraktijk.nl


Trance Healing & Reading in 1 jaar

Mijn ervaring en mijn uitgangspunt is dat iedereen Reading & Healing talent heeft. De een wat meer dan de ander, maar iedereen heeft talent. En zoals met elk talent, daar moet je mee oefenen om dat te verbeteren.

Je leert om je talent te benutten en vooral om er op te vertrouwen dat wat je ziet, voelt en doorkrijgt, goed is. Je leert om verbinding, een link, te maken met de wereld om ons heen. Je leert je intuïtieve en helende talenten te ontdekken en te verdiepen. Het onbewuste, bewust te maken. Boodschappen specifiek te maken. Feitelijk leer je om op een andere manier waar te nemen.

Voor wie? Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp. Misschien zelf consulten wil gaan geven. Zijn/haar talenten wil inzetten in het werk. Zelf een praktijk wil opzetten. Voor iedereen die heel veel wil oefenen onder deskundige begeleiding. Voor iedereen die binnen een jaar een hoog niveau van readen en healen wil halen. Voor iedereen dus die heel intensief aan de slag wil.

Deze training is zowel voor beginners als iedereen die al eerder opleidingen heeft gedaan.

Wat doen we? Heel veel oefenen. Veel te oefenen in een vertrouwde, ontspannen, maar vooral veilige omgeving.

Je traint jezelf om te vertrouwen op je helende en intuïtieve vaardigheden. Je leert je in te voelen en het benoemen van vragen en klachten van de ander. We oefenen ook in het op afstand invoelen en helpen van anderen.

Na de dagen in Djoj, gaan we het geleerde in praktijk brengen tijdens de praktijkweekenden in Baarn. Hier werken we ook met mensen van buitenaf. Mede door deze dagen, ben je volop bezig om te trainen en integreert het readen en healen helemaal in je systeem.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 7 oktober 2017
10:00-16:00
verder op 4/11,2/12,13/1,3/2 en 3/3


Anders Avondje Uit