Healing Tao
3, 2 februari en februari

Prijs:
50 euro

Website:
www.praktijkdezon.nl

Download informatie

Hart, seks en liefde

Vrijwel voor ieder van ons is het daadwerkelijk openen van je hart geen gemakkelijke zaak. Vaak zijn we gekwetst in de liefde, als kind, als volwassene, of allebei. En sluiten we ons af, of voelen we letterlijk 'hartzeer'.

Ook zijn er weinigen onder ons die niets 'ingewikkelds' hebben met seksualiteit: te veel, te weinig, pijnlijk, angstig, frustrerend, schaamtevol, verslavend, beperkt, grenzeloos, niet afgestemd, etc.

In de training 'Hart, seks en liefde' gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie). Om zo ons hart en onze seksualiteit weer met elkaar te kunnen verbinden.

In de training zal onder meer worden gewerkt met oefeningen uit de tantra en de bio-energetica en zal gebruik worden gemaakt van reichiaans ademwerk, actieve meditaties, inquiries en dans.

De training zal in 2019 voor de negende keer worden gegeven, en vindt plaats van vrijdagavond 5 april tot en met zondagmiddag 7 april in de prachtige accommodatie 'Centrum de Horst' in Meddo, vlakbij Winterswijk (zie www.centrumdehorst.com).

Om een goed beeld van de training te krijgen, en te kijken of de training iets voor je zou kunnen zijn, wordt op de zaterdagavonden 3 februari 2018 en 2 februari 2019 in Centrum Djoj een workshop 'Hart, seks en liefde' aangeboden. Maar ook kun je deze avond natuurlijk als 'zelfstandige workshop' volgen. Gewoon omdat het thema je aanspreekt!


Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 3 februari 2018
19:30-22:45
za 2 februari 2019
19:30-22:45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Healing Tao
Over de trainer
Dick Zoutendijk
Praktijk de Zon


Telefoon:06-20369017
www.praktijkdezon.nl
praktijkdezon@online.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Tantric Djoj Mindful Coachen Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Healing Tao Versterk je relatie Sjamanistisch Festival 2017 Open Dagen 2 & 3 september Body&Mind Yogafestival Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Dans De Vijf Ritmes Beach Party 25 augustus


Anders Avondje Uit