Opleiding Feng Shui Professional
zaterdag 11 februari

Prijs:
45 euro

Website:
www.praktijkdezon.nl

Download informatie

Hart, seks en liefde

Vrijwel voor ieder van ons is het daadwerkelijk openen van je hart geen gemakkelijke zaak. Vaak zijn we gekwetst in de liefde, als kind, als volwassene, of allebei. En sluiten we ons af, of voelen we letterlijk 'hartzeer'.

Ook zijn er weinigen onder ons die niets 'ingewikkelds' hebben met seksualiteit: te veel, te weinig, pijnlijk, angstig, frustrerend, schaamtevol, verslavend, beperkt, grenzeloos, niet afgestemd, etc.

In de training 'Hart, seks en liefde' gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie). Om zo ons hart en onze seksualiteit weer met elkaar te kunnen verbinden.

In de training zal onder meer worden gewerkt met oefeningen uit de tantra en de bio-energetica en zal gebruik worden gemaakt van reichiaans ademwerk, actieve meditaties, inquiries en dans.

De training zal in 2017 voor de achtste keer worden gegeven, en vindt plaats van vrijdagavond 24 maart tot en met zondagmiddag 26 maart in de prachtige accommodatie 'Centrum de Horst' in Meddo, vlakbij Winterswijk (zie www.centrumdehorst.com).

Om een goed beeld van de training te krijgen, en te kijken of de training iets voor je zou kunnen zijn, wordt op zaterdagavond 11 februari 2017 in Centrum Djoj een workshop 'Hart, seks en liefde' aangeboden. Maar ook kun je deze avond natuurlijk als 'zelfstandige workshop' volgen. Gewoon omdat het thema je aanspreekt!


Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 11 februari 2017
19:30-22:45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Opleiding Feng Shui Professional
Over de trainer
Dick Zoutendijk
Praktijk de Zon


Telefoon:06-20369017
www.praktijkdezon.nl
praktijkdezon@online.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Opleiding Feng Shui Professional Bewust Ondernemers Netwerk Café Genietavond, elke week op donderdag 3e Nationale Astrodag Dans De Vijf Ritmes Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Healing Tao Oerzang en De Helende Stem Single Event Open Dag(en) esSensuality Training


3e Nationale Astrodag