Haal meer uit Voeding
20 september en 24 januari

Prijs:
€ 45,- p.p.

Website:
www.praktijkdezon.nl

Download informatie

Hart, seks en liefde

Vrijwel voor ieder van ons is het daadwerkelijk openen van je hart geen gemakkelijke zaak. Vaak zijn we gekwetst in de liefde, als kind, als volwassene, of allebei. En sluiten we ons af, of voelen we letterlijk 'hartzeer'.

Ook zijn er weinigen onder ons die niets 'ingewikkelds' hebben met seksualiteit: te veel, te weinig, pijnlijk, angstig, frustrerend, schaamtevol, verslavend, beperkt, grenzeloos, niet afgestemd, etc.

In de training 'Hart, seks en liefde' gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie). Om zo ons hart en onze seksualiteit weer met elkaar te kunnen verbinden.

In de training zal onder meer worden gewerkt met oefeningen uit de tantra en de bio-energetica en zal gebruik worden gemaakt van reichiaans ademwerk, actieve meditaties, massage en dans.

De training zal in 2015 voor de zevende keer worden gegeven, en vindt plaats van vrijdagavond 6 maart tot en met zondagmiddag 8 maart 2015 in de prachtige accommodatie 'Centrum de Horst' in Meddo, vlakbij Winterswijk.

Om een goed beeld van de training te krijgen, en te kijken of de training iets voor je zou kunnen zijn, wordt op zaterdagavond 20 september (2014) en zaterdagavond 24 januari (2015) in Centrum Djoj een workshop 'Hart, seks en liefde' aangeboden. Maar ook kun je deze avond natuurlijk als 'zelfstandige workshop' volgen. Gewoon omdat het thema je aanspreekt!

Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum Tijd Extra info
za 20 september 2014 19:30-22:45
za 24 januari 2015 19:30-22:45

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Op 29 augustus geven DJOJ en Dance Delight* (Saryo/De Vijf Ritmes) wederom een feest op het strand. Hiermee willen we het nieuwe jaar inluiden van groeien, bloeien, bewustzijn en heel veel dansplezier. Wij bundelen onze krachten in Kijkduin en wij doen dit graag met jullie in strandtent “Gotcha Beachlounge”. Dit is echt een feest "TO BE", want hier ontmoet je mensen die je kent en/of wilt leren kennen en omdat dit een feest is waar de dans centraal staat. Dit is dus je kans om nieuwe vrienden te maken, met oude vrienden af te spreken, in een gezellige en ongedwongen sfeer. Body, Heart & The Dance Between. Een heel seizoen om je Leven expressie te geven in je dans. We doen dit met een vaste groep, wat zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen om alles te laten zijn wat er wil zijn. Tot de zomer worden er twee series gegeven die los van elkaar gevolgd kunnen worden.
Over de trainer
Dick Zoutendijk
Praktijk de Zon


Telefoon:06-20369017
Mobiel:06-20369017
www.praktijkdezon.nl
praktijkdezon@online.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten