Qi Gong
7 en 28 november

Prijs:
€ 195,-

Website:
www.praktijkdezon.nl

Download informatie

Hart, seks en liefde

Vrijwel voor ieder van ons is het daadwerkelijk openen van je hart geen gemakkelijke zaak. Vaak zijn we gekwetst in de liefde, als kind, als volwassene, of allebei. En sluiten we ons af, of voelen we letterlijk 'hartzeer'.

Ook zijn er weinigen onder ons die niets 'ingewikkelds' hebben met seksualiteit: te veel, te weinig, pijnlijk, angstig, frustrerend, schaamtevol, verslavend, beperkt, grenzeloos, niet afgestemd, etc.

In de training 'Hart, seks en liefde' gaan we aan de slag met het openen van ons hart en de doorstroming van onze seksuele energie (en daarmee onze levensenergie). Om zo ons hart en onze seksualiteit weer met elkaar te kunnen verbinden.

In de training zal onder meer worden gewerkt met oefeningen uit de tantra en de bio-energetica en zal gebruik worden gemaakt van reichiaans ademwerk, actieve meditaties, inquiries en dans.

De training wordt op de zaterdagen 7 en 28 november voor de achtste keer gegeven.


Je bent van harte welkom!

Agenda

Datum Tijd Extra info
za 7 november 2015 09:30-21:45
za 28 november 2015 09:30-17:15

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Wil je in contact komen met je persoonlijke kracht en die vergroten? Inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt? Trouw blijven aan jezelf in relatie met anderen? Dan is de jaartraining ‘Innerlijk leiderschap’ iets voor jou. Een muzikale reis met en door je lichaam. Laat je lichaam bewegen. De bron van inspiratie is muziek en je mededansers. Jou uitingen zijn vrij, alle dimensies zijn open en grenzeloos, vrij om tot leven te komen. Met de dansvloer als veilige haven.
Over de trainer
Dick Zoutendijk
Praktijk de Zon


Telefoon:06-20369017
Mobiel:06-20369017
www.praktijkdezon.nl
praktijkdezon@online.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten