Ecstatic Dance Rotterdam
6 okt en 3 nov en 1 dec

Prijs:
€ 160,- voor de drie vrijdagmiddagen

Website:
www.taoworks.nl


Staralchemy

Deze training richt zich op mensen, die ervaren zijn in de Intern Alchemistische Trainingen (Fusie / Lesser / Greater & Greatest Kan & Li) en die eens in de maand deze formules willen integreren en uitbreiden met de Star Alchemy.
Een kleine groep ver gevorderden, waarin stille, diepe training en uitwisseling van ervaring centraal staat. We gaan onderzoeken hoe de training voor en door ons werkt en hoe de training in ons dagelijks leven doorwerkt.

We gaan het tempo van de formules en meditaties aanpassen aan het niveau en de behoefte van de groep. Globaal focussen we ons per bijeenkomst op de volgende thema’s.

Dag 1 Sealing of the Senses.

We richten onze zintuigen naar binnen, ankeren ze in de bovenste tantien om ons af te kunnen stemmen en te verbinden met de energie van de sterren.

Dag 2 Polster & Vega.

Deze twee sterren vormen een anker voor ons in het universum. Door op deze twee sterren af te stemmen, ze met elkaar in verbinding te brengen in ons, komen we in aanraking met een veld van Pure Liefde.

Dag 3 Het keelcentrum.

Als het keelcentrum opent kunnen we contact maken met alle lagen van het bestaan. Door met het keelcentrum te werken lossen we blokkades op, die de verbinding van ons fysiek bestaan met de energetische werkelijkheid in de weg staan. Er ontstaat een vrije communicatie door de verschillende dimensies.
'We come spinning out of nothingness, scattering stars like dust' (Rumi)

Staralchemy

Datum
Tijd
Extra info
vr 6 oktober 2017
13:00-17:00
vr 3 november 2017
13:00-17:00
vr 1 december 2017
13:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Mindful Coachen Body&Mind Yogafestival
Over de trainer
Birgit Haberkamp
Taoworks


Telefoon:0644560642
www.taoworks.nl
bihab@wxs.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Body&Mind Yogafestival Tantric Djoj Open Dagen 2 & 3 september Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Versterk je relatie Sjamanistisch Festival 2017 Beach Party 25 augustus Healing Tao Mindful Coachen


Beach Party 25 augustus