Mindful Coachen
25 en 26 augustus

Prijs:
€ 190,-

Website:
www.zijn.nu


Tweedaagse Training Zijnsoriëntatie

In deze tweedaagse Training Zijnsoriëntatie ga je begrijpen hoe belangrijk het is jezelf centraal te stellen in je leven en hoe uitdagend dat eigenlijk is. Je gaat zien hoe je gewend bent dat niet te doen en wat dat voor effecten heeft. Hoe kun je compleet in verbinding blijven met jezelf, terwijl je in verbinding bent met een ander? Dat is één van de wezenlijke vragen waar het om gaat. De diepte van een contact met een ander wordt immers bepaald door de diepte van het contact met jezelf.

Behalve dat je meer zicht krijgt op jezelf, krijg je in deze training ook handvatten hoe je de verbinding met jezelf op een natuurlijke manier versterkt, bijvoorbeeld door bepaalde vormen van persoonlijke beoefening die na deze training mogelijk worden.

Daarvoor is het ook belangrijk dat je zicht krijgt op wie jij in essentie bent en hoe je de natuurlijke verbinding met jouw essentie in zekere mate bent kwijtgeraakt. De mate van bijvoorbeeld onzekerheid of onrust in jezelf duidt daarop. In de training worden mogelijkheden aangereikt om de verbinding met jouw essentie en jouw essentiële kwaliteiten zoals vreugde, kracht, liefde, schoonheid te herstellen of te verdiepen. Je krijgt oefeningen aangeboden waar je thuis mee verder kunt.

Je leert dus allerlei zijnsgeoriënteerde oefeningen kennen in deze tweedaagse training. Diverse Relatie-oefeningen krijg je aangeboden, Lichaamsgerichte oefeningen, Visualisatie, Meditatie, enz.

Deze tweedaagse training vormt ook een bijzonder goede voorbereiding op de Opleiding Zijnsoriëntatie, waaronder de professionele Coachopleiding Zijnsoriëntatie.

Tweedaagse Training Zijnsoriëntatie

Datum
Tijd
Extra info
vr 25 augustus 2017
10:00-17:30
Dag 1
za 26 augustus 2017
10:00-17:30
Dag 2

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Healing Tao Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar
Over de trainer
Georg Hubner
Centrum Zijnsoriëntatie


Telefoon:0302621487
Mobiel:0625050076
www.centrumzijnsorientatie.nl
georg@zijn.nu
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beach Party 25 augustus Versterk je relatie Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Body&Mind Yogafestival Mindful Coachen Open Dagen 2 & 3 september Tantric Djoj Sjamanistisch Festival 2017 Healing Tao Dans De Vijf Ritmes


Open Dagen 2 & 3 september