Versterk je relatie

Klanksessie ter ontspanning.


Eén avond per maand kan je jezelf een geschenk geven door deel te nemen aan het klank(schaal)sessie en dat voor slechts €12,-.

De klanken van klankschalen, gongs, oceandrum etc.geven kalmte, harmoniseren zonder aanzien. Door de trillingen wordt het lichaam aangezet tot ont-spanning en balans. Op deze manier ervaar je de ontspanning zoals je die kent van een aangename vakantie. Een geschenk voor jezelf of een cadeau voor iemand anders. Zeker als er sprake is van spanning(en), werkstress, burn out, is dit een fijne manier om aan het herstel te werken. Het kleine aantal deelnemers maakt het mogelijk extra aandacht te ontvangen, zo nodig vragen te stellen en te delen. In stilte blijven kan natuurlijk ook.

In een wereld waar de geluiden van verkeer, radio, TV, Ipod en telefoon meer overheersen dan het geluid van de natuur (vogels, stromend water etc.) is het een verademing om stil te liggen/zitten, en te ervaren wat voor andere klanken er zijn en wat ze je te vertellen hebben. En welke stilte er van ouds in onszelf aanwezig is.

Door de klankschalen is het mogelijk in het hier en nu te zijn. De avond bestaat uit twee delen met een korte pauze. In het tweede deel is er kort aandacht voor Mededogen - Liefdevolle Vriendelijkheid - Metta. (o.a. Moge ik vrij zijn van lichamelijk lijden). Loszittende kleding en een omslagdoek zijn aan te bevelen.

Data: 29 sep en 27 okt en 24 nov

Prijs: €12,- Inschrijven noodzakelijk

Website: lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Open Dagen 2 & 3 september
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Versterk je relatie Dans De Vijf Ritmes Tantric Djoj Healing Tao Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Sjamanistisch Festival 2017 Beach Party 25 augustus Open Dagen 2 & 3 september Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Body&Mind Yogafestival Mindful Coachen


Body&Mind Yogafestival