Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar

Open Dagen 2 september


Een tweetal dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.

Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Het programma overzicht voor de Open Dag(en) is hier te downloaden.

Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via deze website!!

◾Gebouw open; 30 minuten voor aanvang (niet eerder).
◾Openingstijd op zaterdag van 12.00 - 18.00 uur
◾Openingstijd op zondag van 12.00 - 21.00 uur
◾Consumpties voor eigen rekening
◾Op zaterdag en zondag, broodjes á €2,- zijn tegen betaling tussendoor verkrijgbaar aan de bar
◾Reserveren per workshop, vooraf, is niet mogelijk.
◾Vrije inloop per workshop. Vol=Vol!
◾Koffie/thee per dag €5-,
◾Uitsluitend op zondag rond 17.30 uur is er tegen betaling van €10,- een vegetarische maaltijd verkrijgbaar. Deze dient bij aanmelding, direct gereserveerd te worden.

Tussen de workshops door is het goed toeven in de bar en serre. Je kan er gezellig bijkletsen met een drankje en een hapje.

 

Data: 2 & 3 september

Prijs: De toegang is gratis, mits vooraf gereserveerd via deze website. Koffie en thee hele dag €5,- Betalen bij binnenkomst. Pinnen in niet mogelijk. Reserveren voor een workshop is niet mogelijk. Vrije inloop. Vol=Vol! Het programma overzicht voor de Open Dag(en) is vanaf 15 augustus hieronder te downloaden. De vegetarische maaltijd is uitsluitend op zondag verkrijgbaar a €10,- per persoon.

Website: www.djoj.nl

 


ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Sjamanistisch Festival 2017
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Healing Tao Mindful Coachen Open Dagen 2 & 3 september Versterk je relatie Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Tantric Djoj Beach Party 25 augustus Body&Mind Yogafestival Sjamanistisch Festival 2017 Dans De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam


Open Dagen 2 & 3 september