Sjamanistisch Festival 2017

PURE DANCE | 5Ritmes najaar 2017


DE VIJF RITMES | CONSCIOUS DANCE & EMBODIED MOVEMENT

Eén avond of een hele serie, je bent altijd welkom. Het is voor iedereen die van dansen houd en zichzelf beter wilt leren kennen.

Een heel seizoen om je leven te dansen en alles wat er in jouw leeft, expressie te geven. We doen dit deels met een vaste kern, wat zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen en deels met losse dansers die de dynamiek en verandering er in houden. Dit is bewustzijn in beweging en het belichamen van wie je werkelijk bent.

De Vijf Ritmes dansen is weldaad voor lichaam, geest en spirit. Het is een vrije dansvorm die je nergens in vast legt. Het laat de danser, die in ieder van ons zit, naar buiten komen om zijn/haar dans te dansen. Elk ritme en elke klank heeft zijn eigen beweging, energie, gevoel en muziek en elke dans reis die je maakt is anders. Het brengt je in diepe verbondenheid met jezelf. We werken van de basis, het lichaam naar meer diepgang, het hart. De dans spiegelt wat daar allemaal leeft en hoe we met deze energie omgaan.

De dans beweegt zich tussen vloeiende en chaotische ritmes, tussen wild en stil, groot en klein, ontvangen en geven en helpt ons in contact te zijn met de stroom die door ons heen beweegt en het innerlijke vuur wat altijd aanwezig is. We leren ons over te geven aan de chaos en de klanken van de muziek en spelen met de hoge noten in de muziek om uiteindelijk de stilte binnen te laten in onze beweging en thuis te komen in onszelf.

Deze avonden zijn vrij toegankelijk en voor iedereen geschikt.
Warme groet, Saryo

Data: 7+14+21+28 sep en 5 okt (zie verder agenda)

Prijs: € 210,- voor het hele seizoen. Strippenkaarten zijn te koop aan de deur (5x € 82,50 | 10x € 165,00) of boek voor de hele serie door hieronder te betalen.

Website: Lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Mindful Coachen
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Open Dagen 2 & 3 september Versterk je relatie Beach Party 25 augustus Mindful Coachen Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Tantric Djoj Body&Mind Yogafestival Sjamanistisch Festival 2017 Healing Tao


Sjamanistisch Festival 2017