Healing Tao

Puberyoga


Wekelijkse lessen vanaf 6 september op woensdag van 16.30 - 17.45.

Rust is iets dat je als puber goed kan gebruiken in je leven. Jongeren hebben een druk leven: ze gaan naar school, hebben vrienden en vriendinnen, sporten, hebben hobby’s, ze werken soms al en hebben allerlei verplichtingen thuis en op school. Daarnaast gebeurt er in de puberteit en in de jaren daarvoor van alles in je hoofd en met je lichaam. Er moeten heel veel keuzes gemaakt worden en nog snel ook. Je vraagt je af wie je nou eigenlijk bent en nog belangrijker wie je wilt zijn.

Yoga is een perfecte manier om wat rust in al die drukte te creëren en die rust wat langer te behouden. Yoga beoefenen kun je eigenlijk overal en heel de dag door. Het is een moment voor jezelf en je kunt er je dag mee beginnen en eindigen.
Tijdens de lessen leer je om meer in contact te komen staan met je lichaam en wat je allemaal in je lichaam voelt. Door yogahoudingen te combineren met meditatie, mindfulness en een moment van reflectie.
Ben je nieuwsgierig? Volg de proeflessen in juni.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar bl@chello.nl.
Ik zie je graag op de yogamat!

Namasté, Bar

Data: Proefles op 14+21 jun
Wekelijkse lessen vanaf 6 september op woensdag van 16.30 - 17.45.
Prijs: €55,- voor 6 lessen, proefles €5,-

Website: lees verder

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beach Party 25 augustus Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Versterk je relatie Body&Mind Yogafestival Open Dagen 2 & 3 september Healing Tao Tantric Djoj Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Beach Party 25 augustus Mindful Coachen Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Sjamanistisch Festival 2017


Versterk je relatie