Je versterkt jouw unieke intuïtie en leert je energie, je aura en je chakras kennen en beter gebruiken. Je oefent met visualisaties, meditatie, enneagram en lichaamswerk.

Training 'Heb het LEF 's!'


De training 'Heb het LEF 's!' is ontstaan tijdens het bedrijven van één van mijn passies, namelijk boksen. Ik zat in een situatie waarin na 10 jaar mijn dienstverband werd beëindigd door een reorganisatie en twijfelde al lange tijd of ik mijn droom zou gaan volgen. Mensen (verder) helpen in hun ontwikkeling dmv coaching en advies. Het liefst wilde ik dit als zelfstandige zodat ik het helemaal zelf kon bepalen hoe dit er uit moest komen te zien. Tijdens het trainen voor een bokswedstrijd (voor het goede doel) zag ik mezelf op beelden terug. Oh wat een inzichten kreeg ik; hoe ik me gedroeg in de ring, was letterlijk hoe ik me in het 'normale' leven gedroeg. Misplaatste onzekerheid, bang voor het onbekende, mijn ruimte niet in durven nemen. Met deze nieuwe inzichten moest ik wat. Ik toonde eindelijk lef en besloot zelf een training te ontwikkelen om zo anderen te helpen hun droom na te leven. In mijn trainingen werk ik veel met NLP technieken en zet boksen in als metafoor.

Heb jij het lef om de ring in te stappen en de wedstrijd met jezelf aan te gaan?

Data: 17+28 sep en 2+26 nov en 7 dec (zie verder agenda)

Prijs: € 121,- 1 daagse training incl. Koffie/Thee/Lunch

Website: lees verder

Download informatie

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantric Djoj Beach Party 25 augustus
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beach Party 25 augustus Jubileum en benefietfeest Djoj 25 jaar Bewust Ondernemers Netwerk Café Rotterdam Healing Tao Mindful Coachen Tantric Djoj Body&Mind Yogafestival Sjamanistisch Festival 2017 Open Dagen 2 & 3 september Dans De Vijf Ritmes Versterk je relatie


Beach Party 25 augustus