Touch of Divinity, Tantradagen
19 sep en 10 okt en 21 nov

Prijs:
€15,00 incl. 1x koffie/thee en diner. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Kaarten aan de deur €17.50. Je kan in Djoj NIET pinnen. De maaltijd wordt ongeveer 1 uur voor het begin van de gekozen workshop uitgeserveerd.

Website:
www.djoj.nl


Anders Avondje Uit

Zin in een gezellig en inspirerend avondje uit? In je eentje of samen met anderen? Al jaren organiseert Centrum Djoj maandelijks het Anders Avondje Uit. Een heerlijk vegetarisch diner gevolgd door een workshop naar keuze.

Tijdens deze avonden kun je kiezen uit diverse workshops. De workshops worden gegeven door trainers die bij Djoj een activiteit organiseren. Je kunt op die manier kennismaken met het aanbod van de trainer en van Djoj.

De workshops zijn een soort ‘proeverij’ van wat de trainer jou te bieden heeft. Een workshop duurt 2 á 2,5 uur waardoor er ook echt tijd is om dieper op het onderwerp in te gaan en te ervaren wat het voor jou kan doen.

Voorafgaand aan de workshop serveren wij een heerlijke vegetarische maaltijd. Deze maaltijd wordt ongeveer 1 uur voor het begin van de workshop uitgeserveerd. Heb je een dieet? Wij houden rekening met gluten en/of lactosevrije diëten. Geef dit bij aanmelding op in het opmerkingenveld, dan zullen wij dit voorbereiden.

Wil je alleen komen, maar niet alleen eten? Dan kan je bij de opmerkingen vermelden dat je graag aan de ‘aanschuiftafel’ wilt eten, dan zit je bij andere alleengaanden die graag gezelschap willen hebben aan de tafel.

We verwelkomen je graag op deze sfeervolle avonden!

Als een workshop vol is, dan wordt dit hieronder vermeld.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 19 sep 2020
19.00-21.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 10 okt 2020
19.00-21.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7
za 21 nov 2020
19.00-21.30
Hillegersberg, Rotterdam, Antony Duyklaan 7

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Biodanza met Monique Sajet Biodanza Festival 2 januari 2021
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten
Touch of Divinity, Tantradagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Vrienden van Djoj Biodanza Festival 2 januari 2021 Cursus Ontspanningsmassage Biodanza jaargroep met Brenda Biodanza met Monique Sajet Wheel of Consent


Wheel of Consent