Stargate workshops
26 april en 3 mei

Prijs:
€ 98 per behandeling. Vergoed door meeste verzekeraars. Inschrijven via onderstaande link - Link naar inschrijven/betalen -

Website:
www.ronaldaartsen.com

Link naar inschrijven/betalen


Acupunctuur Healing Sessions

Klassieke Acupunctuur voor Gezondheid, Vitaliteit & Ontspanning

Acupunctuur is een Oosterse Geneeswijze en vooral bekend uit China. Maar wist u bijvoorbeeld dat het al rond het jaar 500 in Japan werd beoefend? De technieken worden als net wat verfijnder en subtieler ervaren. De naalden zijn extreem dun en een behandeling is pijnvrij. Dit maakt acupunctuur geschikt en bereikbaar voor iedereen.

Mijn expertise / specialisme ligt vooral op het gebied van acupunctuur als ondersteuning bij een persoonlijk (ontwikkelings)pad, traumaverwerking, body-mind-spirit integratie en preventie/herstel van stress & burn-out klachten. Het scala aan mogelijkheden is echter zeer breed. Bijvoorbeeld pijn, vermoeidheid, depressieve gevoelens, rug- nek- en schouderklachten, gynaecologische klachten, maag- en darmstoornissen en meer.

Maar ook voor het behouden van uw gezondheid kunt u in de praktijk terecht. Voor een moment van ontspanning en algeheel welzijn; een complete vorm van wellness. De behandeling zelf is stil en als u het toelaat, volgt een echo van die stilte. Een resetmoment voor lichaam en geest.

Afspraken zijn uiteraard online via mijn website (volg de link ter linkerzijde - Link naar inschrijven/betalen -) in te plannen of telefonisch op 06-16936974.
Via Whatsapp mag ook, maar laat s.v.p. wel ook een (voor- en achter)naam achter. Ik sla nummers van cliënten namelijk niet op in mijn telefoon.
En mocht u nieuw zijn, vermeldt dan ook graag uw volledige adresgegevens.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 26 april 2019
09:00-18:00
Afspraken vanaf 8:30 en uiterlijk om 17:00
vr 3 mei 2019
09:00-18:00
Afspraken vanaf 8:30 en uiterlijk om 17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops Stoelyoga - Yoga voor iedereen
Over de trainer
Ronald Aartsen
Freed'om Body Mind Spirit


Telefoon:0616936974
Mobiel:0616936974
www.ronaldaartsen.com
acupuncturist.contact@gmai...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Bewust Ondernemers Netwerk Café Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Stoelyoga - Masterclass Single Avonden - Slow Dating Biodanza met Monique Sajet Stargate workshops Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Pure Dance | De Vijf Ritmes Kidsstatic Moeiteloos Succes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop Non-dualiteit DansKlank dagen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Stoelyoga - Yoga voor iedereen Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Ecstatic Summer Djoj


Waar je Hart is, is je Thuis 29 september