Expression of the Art within You
OP AFSPRAAK.

Prijs:
280,- voor 8 avonden

Download informatie

Adem & Energie in Balans - vrouwen

Adem is de bron van leven. Maar ook van rust, van kalmte, van geluk, welzijn en vitaliteit. Nergens anders zijn lichaam en geest zo verbonden als bij de ademhaling. Want als je lichaam niet tot rust kan komen, kan je hoofd dat ook niet. Ademhaling is er altijd. Zelfs als je ‘niets’ doet, haal je adem. Maar juist omdat ademhaling zo vanzelfsprekend is, staan we er niet bij stil wat ademtraining voor ons kan betekenen...

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning te ervaren? Je meer thuis te voelen in je lichaam? Je energieker te voelen en meer gegrond? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen?

Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren, de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert. Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee.

Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie. Laura van der Voort, specialiste op dit gebied, leert je meer ruimte en rust te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam, met name in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Cursisten zijn vaak verwonderd als ze ervaren dat het lichaam het mag overnemen en controle plaatsmaakt voor vertrouwen.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Buitengewoon Djoj Single Avonden - Slow Dating
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Buitengewoon Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Leren los laten, Jan Bommerez Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Stargate workshops Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Genietavond, elke week op donderdag Expression of the Art within You Open Dagen op 31 augustus & 1 september Non-dualiteit Bewust Ondernemers Netwerk Café Single Avonden - Slow Dating Playful Abundance Tantra workshop Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival Adem & Energie in balans One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Sprankeling voor jezelf en je kind Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheater Biodanza met Monique Sajet


One Tribe Biodanza zomeravonden