Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
zondag 7 april

Prijs:
85,- incl. lunch koffie en thee

Website:
www.voiceprof.nl


Ademdag

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning te ervaren? Je meer thuis te voelen in je lichaam? Je energieker te voelen en meer gegrond? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen?
Tijdens deze ademdag ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren waardoor je lijfelijk gaat ervaren wat de ademhaling met je doet en hoe je het kunt inzetten. Daarnaast leer je veel over de werking van het ademhalingsmechanisme als systeem en hoe je hierin balans creëert.
Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen, daarom komen in deze training alle ademhalingsspieren aan bod. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee. Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er een diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie.

Onder begeleiding van Laura van der Voort, ervaringsdeskundige op dit gebied, ga je oefeningen doen die je helpen om meer ruimte en rust in je lichaam te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam. Je ervaart dit vooral in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied te creëren, stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie.

Cursisten zijn vaak verwonderd als ze ervaren dat het lichaam het mag overnemen en controle plaatsmaakt voor vertrouwen. Het gevolg: spierspanningen, verkrampingen en blokkades kunnen verminderen en zelfs helemaal verdwijnen. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 7 april 2019
11:00-16:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Leren los laten, Jan Bommerez Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Playful Abundance Tantra workshop Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Stargate workshops Biodanza Festival Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Bewust Ondernemers Netwerk Café Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Buitengewoon Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Expression of the Art within You Fascia: anders dan anders Adem & Energie in balans Genietavond, elke week op donderdag DansKlank dagen Biodanza met Monique Sajet Open Dagen op 31 augustus & 1 september Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Leren los laten, Jan Bommerez Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Basiscursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit


Non-dualiteit