Diep loslaten - loslaten 2.0 - Jan Bommerez
dinsdag 14 april

Prijs:
€45,- per avond. Inschrijven via deze website svp. Graag het bedrag overmaken op NL07INGB0001495440 t.n.v. L.H. van der Voort. Na het overmaken van het lesgeld is je plek gereserveerd.

Website:
www.ademproblematiek.nl

Download informatie

Adem & Energie in Balans

Hoe zou het zijn om meer ruimte en ontspanning in je lichaam te ervaren? Je energieker te voelen, niet meer kortademing te zijn of snel buiten adem, beter gegrond te zijn? Blokkades te verminderen of zelfs te verwijderen? Je comfortabel en thuis te voelen in je lichaam? Kortom goed te leren ademen?

Elke maand organiseer ik een Ademavond in centrum Djoj van 19.30-22.00. Zie "Agenda' voor data.

Tijdens de training ‘Adem & Energie in balans’ ga je leren naar de adembehoefte van het lichaam te luisteren. Je wordt je bewust van de werking van het ademhalingsmechanisme en hoe je hierin balans creëert. Disbalans ontstaat door verkeerde spanningen van de spieren die betrokken zijn bij de ademhaling en die van nature ‘teamwork’ verrichten. Gelukkig kun je ook deze spieren trainen. Dit brengt veel positieve gevolgen met zich mee.

Door effectiever te ademen creëer je ruimte in je lichaam en ontstaat er diepe ontspanning en een betere doorstroming van de energie. Laura van der Voort, specialiste op dit gebied, leert je meer ruimte en rust te ervaren, waardoor je je vrijer en meer thuis gaat voelen in je lichaam, met name in het middenrif, de rug en het bekkengebied. Door meer bewustzijn en ruimte in het bekkengebied stimuleer je de energetische doorstroming en daarmee de seksuele energie. Zo ontstaat er een fijn (thuis)gevoel in een warm en doorbloed lichaam.

Voor individuele sessies of vragen, mail naar [email protected] of bel 0630097313

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
di 14 april 2020
19:30-22:00
Geannuleerd.


Cursus Ontspanningsmassage