Buitengewoon Djoj
zaterdag 1 juni

Prijs:
€10,- incl. koffie/thee vooraf en drankje/hapje na de lezing

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Presentatie Tantra geheim vd liefde

In het nieuwe boek van Jan en Caroline: Tantra, het geheim van de liefde komt het beste van 25 jaar tantra publicaties, ervaring en trainingen bij elkaar.
Bij de boekpresentatie nemen ze je mee in dit tantrische geheim van de liefde en enkele korte ervaringsoefeningen.
Daarna kun je Jan en Caroline en andere mensen ontmoeten bij een borrel met hapjes. Ook kun je natuurlijk een (als je wilt gesigneerd) exemplaar van het boek kopen.

Dit boek onthult het geheim van de tantrische liefde. Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn.
Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht.
Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol kunnen ontmoeten.
Dit praktische boek is gebaseerd is op 25 jaar onderzoek en ervaring.

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
14.00-16.00
Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Improvisatietheater
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Adem & Energie in balans One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes DansKlank dagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Improvisatietheater Playful Abundance Tantra workshop Stargate workshops Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Leren los laten, Jan Bommerez Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Biodanza Festival Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance | De Vijf Ritmes Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Basiscursus Ontspanningsmassage Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Open Dagen op 31 augustus & 1 september Fascia: anders dan anders Buitengewoon Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Expression of the Art within You


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag