Open Dagen op 31 augustus & 1 september
zaterdag 1 juni

Prijs:
GRATIS, incl. koffie/thee vooraf en drankje/hapje na de lezing

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Presentatie Tantra geheim vd liefde

In het nieuwe boek van Jan en Caroline: Tantra, het geheim van de liefde komt het beste van 25 jaar tantra publicaties, ervaring en trainingen bij elkaar.
Bij de boekpresentatie nemen ze je mee in dit tantrische geheim van de liefde en enkele korte ervaringsoefeningen.
Daarna kun je Jan en Caroline en andere mensen ontmoeten bij een borrel met hapjes. Ook kun je natuurlijk een (als je wilt gesigneerd) exemplaar van het boek kopen.

Dit boek onthult het geheim van de tantrische liefde. Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn.
Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht.
Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol kunnen ontmoeten.
Dit praktische boek is gebaseerd is op 25 jaar onderzoek en ervaring.

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
14.00-16.00
Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos Succes Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop Ecstatic Summer Djoj Genietavond, elke week op donderdag Biodanza met Monique Sajet Moeiteloos Succes One Tribe Biodanza zomeravonden Non-dualiteit DansKlank dagen Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Cursus Ontspanningsmassage Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Boeddha Festival 9 febr Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Fascia: anders dan anders Pure Dance | De Vijf Ritmes Bewust Ondernemers Netwerk Café Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni


Playful Abundance Tantra workshop