One Tribe Biodanza zomeravonden
zaterdag 1 juni

Prijs:
GRATIS, incl. koffie/thee vooraf en drankje/hapje na de lezing

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Presentatie Tantra geheim vd liefde

In het nieuwe boek van Jan en Caroline: Tantra, het geheim van de liefde komt het beste van 25 jaar tantra publicaties, ervaring en trainingen bij elkaar.
Bij de boekpresentatie nemen ze je mee in dit tantrische geheim van de liefde en enkele korte ervaringsoefeningen.
Daarna kun je Jan en Caroline en andere mensen ontmoeten bij een borrel met hapjes. Ook kun je natuurlijk een (als je wilt gesigneerd) exemplaar van het boek kopen.

Dit boek onthult het geheim van de tantrische liefde. Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn.
Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht.
Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol kunnen ontmoeten.
Dit praktische boek is gebaseerd is op 25 jaar onderzoek en ervaring.

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
14.00-16.00
Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Single Avonden - Slow Dating Genietavond, elke week op donderdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza met Monique Sajet Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Cursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez DansKlank dagen Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Pure Dance | De Vijf Ritmes Ecstatic Summer Djoj Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Moeiteloos Succes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Kidsstatic Boeddha Festival 9 febr Open Dagen op 31 augustus & 1 september Bewust Ondernemers Netwerk Café Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Playful Abundance Tantra workshop Fascia: anders dan anders One Tribe Biodanza zomeravonden


Reis naar de rijkdom in jezelf