Single Avonden - Slow Dating
zaterdag 1 juni

Prijs:
GRATIS, incl. koffie/thee vooraf en drankje/hapje na de lezing

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Presentatie Tantra geheim vd liefde

In het nieuwe boek van Jan en Caroline: Tantra, het geheim van de liefde komt het beste van 25 jaar tantra publicaties, ervaring en trainingen bij elkaar.
Bij de boekpresentatie nemen ze je mee in dit tantrische geheim van de liefde en enkele korte ervaringsoefeningen.
Daarna kun je Jan en Caroline en andere mensen ontmoeten bij een borrel met hapjes. Ook kun je natuurlijk een (als je wilt gesigneerd) exemplaar van het boek kopen.

Dit boek onthult het geheim van de tantrische liefde. Heb je genoeg van verwijten, strijd en eenzaamheid? Eeuwenoude spirituele wijsheid en nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen wijzen op de mogelijkheid van een liefdevolle verbinding zonder strijd en pijn.
Tantra nodigt je uit om negatieve emoties en oordelen los te laten en het plezier van verlangen en extase te verbinden met meditatieve aandacht.
Op die manier werk je niet alleen aan een stabiele en opwindende relatie, maar ook aan een liefdevolle wereld waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol kunnen ontmoeten.
Dit praktische boek is gebaseerd is op 25 jaar onderzoek en ervaring.

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 juni 2019
14.00-16.00
Presentatie nieuw Tantraboek: Tantra Het geheim van de liefde

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Het meisje dat aan de oever verscheen Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abundance Tantra workshop Kidsstatic Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reis naar de rijkdom in jezelf Fascia: anders dan anders Stoelyoga - Masterclass Open Dagen op 31 augustus & 1 september Pure Dance | De Vijf Ritmes One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Bewust Ondernemers Netwerk Café Buitengewoon Djoj Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos Succes Ecstatic Summer Djoj Waar je Hart is, is je Thuis 29 september DansKlank dagen Single Avonden - Slow Dating Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Non-dualiteit Stoelyoga - Yoga voor iedereen Genietavond, elke week op donderdag Biodanza met Monique Sajet Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


Buitengewoon Djoj