Open Dagen op 31 augustus & 1 september
zondag 29 september

Prijs:
€ 49,95 incl. koffie/thee

Website:
www.djoj.nl


Wild Hart: Waar je HART is, is je Thuis

In september begeleid ik met heel veel plezier een interactieve workshop 'Waar je HART is, is je Thuis'. In onze westerse wereld zijn we vaak geïdentificeerd met ons hoofd en daardoor kunnen we het contact met ons lichaam, emoties, gevoelens, bezieling en verlangens deels kwijt zijn geraakt.

Deze middag wil ik je graag meenemen en je vertellen over de langste reis in ons leven...deze is slechts 30 centimeter. Het is de weg van het hoofd naar het hart.

Mijn roman Wild hart gaat over deze weg:

Barbara belandt na een heftig ongeluk in een diepe crisis. Haar omgeving pleit voor antidepressiva, maar Barbara beseft diep vanbinnen dat in deze heftige depressie een boodschap besloten ligt. Haar zoektocht brengt haar van het Groene Hart naar het sensuele Toscane en van het bezielde leven in Ghana naar een tragikomische pelgrimstocht in Spanje en een ayahuasca-reis in Peru. Intussen gaat ze zich te buiten aan sigaretten, drank en seks, op jacht naar innerlijke vrijheid en echte liefde. Zal deze reis haar verlossen van haar ondefinieerbare pijn?

Het is een boek vol passie en liefde over de zoektocht naar erkenning, eigenwaarde en de zin en betekenis van het leven.

Samen maken we deze middag middels korte geleide meditaties, systemisch werk en andere oefeningen de reis van je hoofd naar je hart.

Je kunt mijn roman Wild hart voor de lezing/workshop via Bol.com of www.wildhart.nl bestellen. Je bent van harte welkom! We gaan er een bijzondere middag van maken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 29 september 2019
13:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Cursus Ontspanningsmassage Kidsstatic
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Bewust Ondernemers Netwerk Café Moeiteloos Succes Kidsstatic Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Fascia: anders dan anders Floating by Djoj - Ontdek Verstilling One Tribe Biodanza zomeravonden Reis naar de rijkdom in jezelf Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Ecstatic Summer Djoj Single Avonden - Slow Dating Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Genietavond, elke week op donderdag Non-dualiteit Open Dagen op 31 augustus & 1 september Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage DansKlank dagen Boeddha Festival 9 febr


Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni