Single Avonden - Slow Dating
zondag 29 september

Prijs:
€ 49,95 incl. koffie/thee

Website:
www.djoj.nl


Wild Hart: Waar je HART is, is je Thuis

In september begeleid ik met heel veel plezier een interactieve workshop 'Waar je HART is, is je Thuis'. In onze westerse wereld zijn we vaak geïdentificeerd met ons hoofd en daardoor kunnen we het contact met ons lichaam, emoties, gevoelens, bezieling en verlangens deels kwijt zijn geraakt.

Deze middag wil ik je graag meenemen en je vertellen over de langste reis in ons leven...deze is slechts 30 centimeter. Het is de weg van het hoofd naar het hart.

Mijn roman Wild hart gaat over deze weg:

Barbara belandt na een heftig ongeluk in een diepe crisis. Haar omgeving pleit voor antidepressiva, maar Barbara beseft diep vanbinnen dat in deze heftige depressie een boodschap besloten ligt. Haar zoektocht brengt haar van het Groene Hart naar het sensuele Toscane en van het bezielde leven in Ghana naar een tragikomische pelgrimstocht in Spanje en een ayahuasca-reis in Peru. Intussen gaat ze zich te buiten aan sigaretten, drank en seks, op jacht naar innerlijke vrijheid en echte liefde. Zal deze reis haar verlossen van haar ondefinieerbare pijn?

Het is een boek vol passie en liefde over de zoektocht naar erkenning, eigenwaarde en de zin en betekenis van het leven.

Samen maken we deze middag middels korte geleide meditaties, systemisch werk en andere oefeningen de reis van je hoofd naar je hart.

Je kunt mijn roman Wild hart voor de lezing/workshop via Bol.com of www.wildhart.nl bestellen. Je bent van harte welkom! We gaan er een bijzondere middag van maken.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 29 september 2019
13:00-17:00
Geannuleerd.


Stargate Workshops