Stargate workshops
8, 9, 20 en 21 september

Prijs:
€ 1690,- incl. BTW. 4 dagen live in Rotterdam en 8 weken online. 3 online live webinars. Toegang update database.

Website:
www.tori.nl

Download informatie

De Kunst van Kindercoaching

De Kunst van Kindercoaching is een combinatie van een on-en offline training. Samen vormen ze een stevig fundament. De offline training bestaat uit twee keer twee dagen en is ervaringsgericht.

Je bent kindercoach in wording. Eentje die voorbij ‘problemen’ wil leren kijken. Een die begrijpt dat kinderen hun zekerheid, zelfvertrouwen en houvast in zichzelf kunnen vinden. Dat begint uiteraard bij jou. Jij hebt kennis, inzicht en kunde nodig om dat voor elkaar te krijgen. In deze training krijg je verfrissende inzichten en ondertiteling mee, die je direct kunt koppelen aan je eigen (levens)ervaringen. Daardoor wordt het eigen, kun je logische verbanden leggen en groei je naar kindercoach.

Kunstjes of voorgekookte methodes tref je hier niet. Kinderen en ouders de oplossingen en antwoorden in zichzelf te laten vinden: Dat is de Kunst! Dat ontwikkelen en je dat zelf laten ervaren, daar zijn we bij TORI goed in. Daar ligt onze expertise. De Kunst van Kindercoaching legt de basis hiervoor.

Twee keer twee dagen ontdekken, inzichten opdoen en vanzelfsprekend leren. In combinatie met de online-training. De kindercoach die in jou woont komt tevoorschijn. Je krijgt alle basis-ingrediënten mee van deze Kunst. Ervaarbaar, inspirerend, uitdagend en direct toepasbaar.

In deze training ervaar je het kindercoach zijn, je leert met je hele lijf en je ontdekt welke mogelijkheden je allemaal in je hebt waarvan je nu het bestaan nog niet weet.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct starten met de online training.

2 x 2 dagen De Kunst van Kindercoaching

Datum
Tijd
Extra info
za 8 september 2018
09:30-17:00
Dag 1: Kindkunde, de specifieke wetmatigheden
zo 9 september 2018
09.30-17.00
Dag 2: Karakterstijlen in beweging
do 20 september 2018
09.30-17.00
Dag 3: Vertaalslag naar de praktijk
vr 21 september 2018
09.30-17.00
Dag 4: Ondernemerschap

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Faciafit Basiscursus Ontspanningsmassage
Over de trainer
Christa Wiersma
TORI kindercoach expertisecentrum


Telefoon:0521523409
Mobiel:06 10548504
www.tori.nl
info@tori.nl
Christa Wiersma op Facebook
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Faciafit Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra, bewust in contact Improvisatietheather, Speel je vrij Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Adem & Spieren in Balans Tantric Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Cursus Feng Shui Sjamanistisch Festival Je ruimte innemen, improvisatietheather Basiscursus Ontspanningsmassage De ontdekking van het ware zelf Dans De Vijf Ritmes Stargate workshops


De ontdekking van het ware zelf