Sjamanistisch Festival
vrijdag 21 september

Prijs:
€ 1690,- incl. BTW. 4 dagen live in Rotterdam en 8 weken online. 3 online live webinars. Toegang update database.

Website:
www.tori.nl

Download informatie

De Kunst van Kindercoaching

De Kunst van Kindercoaching is een combinatie van een on-en offline training. Samen vormen ze een stevig fundament. De offline training bestaat uit twee keer twee dagen en is ervaringsgericht.

Je bent kindercoach in wording. Eentje die voorbij ‘problemen’ wil leren kijken. Een die begrijpt dat kinderen hun zekerheid, zelfvertrouwen en houvast in zichzelf kunnen vinden. Dat begint uiteraard bij jou. Jij hebt kennis, inzicht en kunde nodig om dat voor elkaar te krijgen. In deze training krijg je verfrissende inzichten en ondertiteling mee, die je direct kunt koppelen aan je eigen (levens)ervaringen. Daardoor wordt het eigen, kun je logische verbanden leggen en groei je naar professioneel kindercoach.

Kunstjes of voorgekookte methodes tref je hier niet. Kinderen en ouders de oplossingen en antwoorden in zichzelf te laten vinden: Dat is de Kunst! Dat ontwikkelen en je dat zelf laten ervaren, daar zijn we bij TORI goed in. Daar ligt onze expertise. De Kunst van Kindercoaching legt de basis hiervoor.

Twee keer twee dagen ontdekken, inzichten opdoen en vanzelfsprekend leren. In combinatie met de online-training. De kindercoach die in jou woont komt tevoorschijn. Je krijgt de oer-basis mee van deze Kunst. Ervaarbaar, inspirerend, uitdagend en direct toepasbaar.

In deze training ervaar je het kindercoach zijn, je leert met je hele lijf en je ontdekt welke mogelijkheden je allemaal in je hebt waarvan je nu het bestaan nog niet weet.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je direct starten met de online training.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 21 september 2018
09.30-17.00
Geannuleerd. Dag 4: Ondernemerschap

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantra, bewust in contact Reis naar de rijkdom in jezelf
Over de trainer
Christa Wiersma
TORI kindercoach expertisecentrum


Telefoon:0521523409
Mobiel:06 10548504
www.tori.nl
info@tori.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Pure Dance Eva Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Reading en Healing Basis en verdieping Je ruimte innemen, improvisatietheather Sjamanistisch Festival Improvisatietheather, Speel je vrij Tantra festival 10 november Playful Abudance Adem & Spieren in Balans Single Avonden - Slow Dating Basiscursus Ontspanningsmassage Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Faciafit Tantra, bewust in contact Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!