Prijs:
Avondworkshop €20,- ; €95,- per individueel consult (gehele of gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering)

Website:
www.hdcoachingentherapie.nl


Coaching Stress en Burnout

Corona-maatregelen:
Coaching en Therapie op locatie is mogelijk met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Je kan langskomen als je geen (milde) gezondheidsklachten hebt zoals niezen, keelpijn, loopneus, hoesten of verhoging. Als het niet lukt om langs te komen of als je je hierbij niet prettig voelt, dan kunnen we kiezen voor online coaching en therapie door middel van videobellen.

Ben je bang?
Wordt het je teveel?
Worstel je met boosheid, verdriet of onzekerheid?
Ben je ziek thuis en weet je niet hoe het verder moet?
Wil je een conflictsituatie doorbreken?

Soms lukt het (tijdelijk) niet om bestaande patronen te doorbreken. Heidi ondersteunt je om om (weer) in je eigen kracht te komen. Hierdoor vergroot je zelfvertrouwen en gaat de levensenergie weer stromen.

Heidi helpt je snel tot de kern van het probleem te komen door het stellen van de juiste vragen. Daarnaast reikt ze oefeningen en handvaten aan om inzicht te krijgen in jouw manier van handelen. Ze geeft ondersteuning om nieuw gedrag toe te passen in het dagelijks leven.

Een begeleidingstraject bestaat meestal uit 4 tot 8 bijeenkomsten, waarbij het gesprek en oefeningen (o.a. ervaringsoefeningen, familie-opstellingen) de belangrijkste instrumenten zijn. Naast afspraken op locatie is het ook mogelijk om online coaching en therapie te volgen door middel van videobellen.

Om kennis te maken met haar manier van werken, geeft Heidi tijdens de Open dagen (gratis) miniworkshops.

Voor een afspraak, aanmelding of informatie:
06-46085312
www.hdcoachingentherapie.nl
[email protected]

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Heidi Duijvestijn
Praktijk voor Coaching en Therapie Heidi Duijvestijn


Telefoon:0646085312
Mobiel:0646085312
www.hdcoachingentherapie.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten