Prijs:
Workshop €20,-; Consult koppel €80 p.p, 90 minuten; Consult individueel €95, 60 minuten (gehele of gedeeltelijke vergoeding is mogelijk via de aanvullende ziektekostenverzekering).

Website:
www.hdcoachingentherapie.nl


Relatiecoaching en Relatietherapie

Corona-maatregelen:
Coaching en Therapie op locatie is mogelijk met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM. Als het niet lukt om langs te komen of als je je hierbij niet prettig voelt, dan kunnen we kiezen voor online coaching en therapie door middel van videobellen.

Als je in een vicieuze cirkel komt waarbij irritaties hoog oplopen, kan het moeilijk zijn de cirkel te doorbreken en weer positief contact te maken. Ik kan jullie helpen met “verbindende” communicatie”. Dat wil zeggen communiceren vanuit jezelf en verwoorden wat je voelt en wat je nodig hebt. Vanuit het contact met jezelf kan je vervolgens echt contact gaan maken met de ander.

Tijdens het begeleidingstraject wordt met kleine opstellingen gewerkt. Ook is het mogelijk om het begeleidingstraject te combineren met een opstellingsworkshop. Opstellingen wijzen de weg hoe je liefdevol en in balans met jezelf en anderen kan samenleven. Je krijgt inzicht in de patronen waarin jij/jullie vastzitten en hoe je die kan doorbreken.

De begeleiding is ook geschikt voor andersoortige relatievraagstukken dan partnerrelaties. Je mag samen komen maar ook alleen ben je van harte welkom. Als een van beiden verandert, kan de onderlinge relatie nooit meer hetzelfde blijven.

Begeleidingstrajecten kunnen ieder moment starten. Tijdens de open dagen kan je kennis maken met mijn manier van werken tijdens mini-workshops. Daarnaast geef ik diverse keren per jaar een avondworkshop (zie agenda).

Voor een afspraak, aanmelding of informatie:
06-46085312
www.hdcoachingentherapie.nl
[email protected]

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Heidi Duijvestijn
Praktijk voor Coaching en Therapie Heidi Duijvestijn


Telefoon:0646085312
Mobiel:0646085312
www.hdcoachingentherapie.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten