Adem & Spieren in Balans
Prijs:
€40


Cranio Sacraal

Een Cranio Sacrale sessie is een reis naar de binnenwereld die aan ons zenuwstelsel oude herinneringen van diepe ontspanning, vertrouwen en loslaten oproept. Op deze plek aangekomen kan het lichaam starten met zichzelf te regenereren. Dit heeft een verjongend en genezend effect op het totale lichaam. Pijnpatronen beginnen te verdwijnen en oude trauma’s verliezen hun impact op het hele mechanisme. Stresszones en verkrampingen beginnen los te laten en gevoelens veranderen; er treedt algemene verlichting op.

De gegeven therapie word gedaan door middel van zachte aanrakingen op het lichaam waardoor alle cellen herinnerd worden aan hun ware functie en hun doel. Ze worden hierin weer verbonden met de middenlijn. Hierdoor ziet de cliënt het vertrouwen van zijn diepste weten hersteld worden. Via deze herinnering word de oorspronkelijke orde hersteld.

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Playful Abudance Improvisatietheather
Over de trainer
Inge Deckmyn
Midline


Telefoon:06 38347146
www.midline.nl
info@midline.nl
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Adem & Spieren in Balans Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Stargate workshops Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheather, Speel je vrij Sjamanistisch Festival Faciafit Tantra, bewust in contact Reading en Healing Basis en verdieping Tantra festival 10 november Non-dualiteit Basiscursus Ontspanningsmassage Playful Abudance Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva Single Avonden - Slow Dating Je ruimte innemen, improvisatietheather Leren los laten, Jan Bommerez


Je ruimte innemen, improvisatietheather