Tantra, bewust in contact
25 jun en 2+9 jul en 20 aug

Prijs:
€ 49,-/€ 65,-/€ 75,- (45/60/75 min.); hele seizoen 2017 mogelijk op afspraak

Website:
www.ingridvanschuylenburch.nl

Download informatie

Cranio-sacraal therapie

Door middel van een lichte aanraking en contact te maken met het bindweefsel en het cranio-sacrale systeem ontstaat een diepe vorm van ontspanning ter bevordering van innerlijke rust, opheffen van spanningen en blokkades en het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Naast de ademhaling en hartslag bestaat op een dieper niveau in ons lichaam het ritme van het Cranio-sacrale systeem. Dit ritme is overal voelbaar als een zachte op- en neergaande beweging. Het cranio-sacraal systeem bestaat uit de hersenen, het ruggenmerg met er omheen zeer sterke vliezen, waartussen het hersenruggenmergvocht ritmisch beweegt. Het geheel wordt omgeven en beschermd door de botten van de schedel (cranium) en wervelkolom tot onderaan het heiligbeen (sacrum). Binnen dit systeem bevindt zich ook het zenuwstelsel. Alle structuren in het lichaam zijn direct of indirect met elkaar verbonden door een bindweefselstructuur.

De cranio-sacraal therapie is ontstaan vanuit de osteopathie, en is in de jaren zeventig in de Verenigde Staten verder ontwikkeld door de osteopatisch arts John E. Upledger.

Voor wie
Cranio-sacraal therapie is voor iedereen aan te bevelen. Cranio-sacraal nodigt het lichaam uit om weer zoveel mogelijk te gaan functioneren zoals het bedoeld is en stimuleert het zelfherstellende vermogen. Ook zonder concrete klachten kan behandeling worden aanbevolen ter bevordering van innerlijke rust en algehele welbevinden.

Behandeling
Bij de Cranio-sacraal therapie wordt gewerkt met een lichte aanraking. U kunt uw eigen (gemakkelijk zittende) kleding aanhouden. Alleen de schoenen gaan uit.

Kijk voor Alexander Techniek les bij categorie 'Lichaamswerk'.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 25 juni 2018
09:00-18:00
Craniosacraal | Alexandertechniek op afspraak
ma 2 juli 2018
09:00-18:00
Craniosacraal | Alexandertechniek op afspraak
ma 9 juli 2018
09:00-18:00
Craniosacraal | Alexandertechniek op afspraak
ma 20 augustus 2018
09:00-18:00
Craniosacraal | Alexandertechniek op afspraak

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Sjamanistisch Festival
Over de trainer
Ingrid van Schuylenburch
Ingrid van Schuylenburch AT&Cranio


Telefoon:06 3861 9234
Mobiel:06 3861 9234
www.ingridvanschuylenburch.nl
info@ingridvanschuylenburc...
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Dans De Vijf Ritmes Cursus Feng Shui Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Intuïtie & Persoonlijke kracht Adem & Spieren in Balans Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Tantra, bewust in contact Basiscursus Ontspanningsmassage Sjamanistisch Festival Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Je ruimte innemen, improvisatietheather Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheather, Speel je vrij Tantric Djoj Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez De ontdekking van het ware zelf


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018