Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei
13 en 20 december

Prijs:
Kennismakingsles: €15 (2e keer gratis), seizoenskaart: €225 (17 weken)

Website:
www.biodanza-rotterdam.nl


Biodanza met Brenda

Biodanza is een vreugdevol en dansend pad van transformatie. Je danst jezelf vrijer en gelukkig en elke week is de vivencia (workshop) weer anders. Biodanza stelt het leven centraal en zo ontwikkel je je volle potentieel op het vlak van vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie.

Het beste is om het te komen ervaren. Zo kun jezelf voelen wat het jouw kan brengen. Je bent welkom om een kennismakingsles mee te komen dansen. In de week daarna kun je gratis nog een keer dansen. Het is fijn als je me vooraf even een email (brenda@heartbeatevolution.com) stuurt als je wilt komen.

WEKELIJKSE GROEP
Deze groep is toegankelijk voor beginnende dansers. Ook ervaren dansers zijn welkom. Voor de veiligheid in de groep wordt goed gezorgd. Het is een groep met warme openheid en ruimte voor jouw eigen tempo van ontwikkeling. Op woensdagavond is er een groep voor dansers met minimaal een half jaar ervaring. Dit is in het centrum van Rotterdam.

Elke Biodanza groep, facilitator en workshop is weer anders. Voel je vrij om te komen ontdekken of dit een groep is waar jij graag verder in wilt groeien, genieten en je mee wilt verbinden.

De groep wordt geleid door Brenda van Broekhoven met assistentie van Annie Vermaat. Twee vrouwen met velen jaren ervaring in het begeleiden van groepen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 13 december 2018
10:15-11:45
Inloop om 10 uur
do 20 december 2018
10:15-11:45
Inloop om 10 uur

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Bewust in Contact Adem & Spieren in Balans
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Beleef je Lijf Leren los laten, Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2019 Buitengewoon Djoj Basiscursus Ontspanningsmassage Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reading en Healing Basis en verdieping Bewust in Contact De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva Adem & Spieren in Balans Improvisatietheater Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Sprankeling voor jezelf en je kind Intuïtie & Persoonlijke kracht Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Pure Dance | De Vijf Ritmes Pure Dance | De Vijf Ritmes Oud & Nieuw Celebration Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Genietavond, elke week op donderdag Geweldloze Communicatie Festival Single Avonden - Slow Dating Biodanza Festival Fascia: anders dan anders Boeddha Festival 3 febr Stargate workshops


Adem & Spieren in Balans