Floating By Djoj
Prijs:
€ 17,50 per persoon

Website:
www.move2miracles.nl


Biodanza Party met Cees

Binnenkort organiseren wij regelmatig een Biodanza Party.

Deze Biodanza feestavonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om 23.00 uur en vinden doorgaans plaats op de eerste zaterdag van de maand. De inloop is van 19:30 t/m 20:00 uur. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want we beginnen stipt om 20:00 uur.

We beginnen de avond met een Biodanza workshop, in principe gegeven door Cees, en soms in samenwerking met een andere Biodanza facilitator.

Na de Biodanza workshop is er gelegenheid tot vrij dansen op de muziek van DJ Cees of een gast DJ. De bijdrage voor deze feestavond is 17,50 euro p/p. Registratie vooraf verplicht. Wil je verzekerd zijn van een plek, dan kun je je opgeven via de website van Centrum Djoj. Voor de actuele data zie de agenda.

Biodanza met Cees:

Biodanza, ook wel de dans van het leven genoemd, roept intens beleefde ervaringen op door middel van muziek, beweging en contact tussen mensen. Biodanza gaat over voelen en ervaren, het brengt je uit het hoofd en in je lijf.
Deze ervaringen worden vivencia’s genoemd. Het zijn belevingen van in het hier-en-nu zijn, waarbij je opgaat in de dans en je in een diepere verbinding met jezelf en je essentie komt.

Door het regelmatig dansen in een wekelijkse Biodanzagroep komt er een proces op gang in jezelf wat je dichter bij je kern brengt. De meeste deelnemers aan een Biodanzagroep ervaren na enige tijd dat hun leven op positieve wijze verandert. Ze ervaren meer zelfvertrouwen, voelen zich lekkerder in hun vel en zijn beter in staat om liefdevolle relaties te onderhouden.

De workshops beginnen met een actief gedeelte om in je lijf te komen.


Anders Avondje Uit