Cursus Feng Shui
7+21 mei en 18 jun en 2 jul

Prijs:
€15,- p.p.per keer, betalen bij de ingang.

Website:
www.bewustincontact.nl


Jiva's Tantra Shamanic Trance Dance

"Enjoy the Totality of your body, mind and soul."

Jiva’s Tantra Shamanic Trance Dance is een mix van Tantra en Sjamanisme, via dans maken we de Shakti (vrouwelijke energie) en Shiva (mannelijke energie) in ons wakker en verbinden we ons met onze chakra’s.

We dansen vanuit onze oer bron. Durf geluiden te maken. Geef jezelf totaal. Ervaar de blijdschap en vreugde die naar boven komt bij het bewegen. We vieren het leven en dansen op het ritme van ons hart en danken moeder aarde voor alles wat zij ons te bieden heeft en uit respect voor de natuur.
We dansen de vier elementen aarde, lucht, water en vuur. In een Trance Dance ga je een innerlijke reis aan, een reis zonder de beperking van tijd en ruimte.

Richt je aandacht op een bepaald onderwerp vanuit je hart (of vanuit de Tarot kaart), dat opgehelderd dient te worden of kracht bij gezet. Ook kan het zijn, dat we op zoek gaan naar ons krachtdier of deze tijdens onze innerlijke reis ontmoeten.

Healing sounds, dynamische percussie en andere ritmes en een transformationele ademhalingstechniek (en eventueel een blinddoek) stimuleren een “Trans” stadium dat spirituele inzichten, mentale helderheid, lichamelijke en emotionele gezondheid teweeg zal brengen.

LET OP : Van tevoren AANMELDEN.21 MEI Tweede Pinksterdag van 19.30-22.00 uur is er OOK Jiva's Tantra Shamanic Trance Dance in Djoj.

Neem handdoek en bidon mee en vergeet niet je vrienden uit te nodigen !

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
ma 7 mei 2018
19:30-22:00
ma 21 mei 2018
19.30-22.00
ma 18 juni 2018
19:30-22:00
ma 2 juli 2018
19:30-22:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Stargate workshops De ontdekking van het ware zelf Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Basiscursus Ontspanningsmassage Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Adem & Spieren in Balans Je ruimte innemen, improvisatietheather Improvisatietheather, Speel je vrij Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Cursus Feng Shui Tantric Djoj Intuïtie & Persoonlijke kracht Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reading en Healing Basis en verdieping


Ecstatic Dance (original)