Intuïtie & Persoonlijke kracht
8 sep en 13 okt en 10 nov en 8 dec

Prijs:
€17,50 voor workshop, vrij dansen en hapje/drankje na afloop

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique Sajet

Biodanza brengt vreugde, liefde en harmonie in je dagelijks bestaan. Door het leven te dansen voel je beter wat fijn en prettig is en wat gezond is voor jouw lichaam en geest. Het lijkt simpel en dat is het ook, Biodanza is een prachtig systeem waarbij muziek en beweging je meer in verbinding brengt met jezelf en de ander.

We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen. Je hebt geen danservaring nodig.Door regelmatig te bio-dansen ga je je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven.

Het eerste gedeelte dansen we onze vitale vreugde op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen die ons meer naar binnen brengen. Soms dans je samen, dan weer alleen of met de groep. Biodanza leert je je weer te verbinden met je dromen en verlangens en brengt je nader tot jezelf en de ander. Voel je welkom om mee te dansen, na afloop genieten we na met heerlijke hapjes en thee in de gezellige bar van Djoj. Dit is een heerlijke avond uit waar je gezonder en vreugdevoller van wordt.

Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden, dat is Biodanza!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 8 september 2018
20:00-22:30
za 13 oktober 2018
20:00-22:30
za 10 november 2018
20:00-22:30
za 8 december 2018
20:00-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Reis naar de rijkdom in jezelf Tantra, bewust in contact Single Avonden - Slow Dating Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Reading en Healing Basis en verdieping Cursus Feng Shui Tantric Djoj Je ruimte innemen, improvisatietheather Stargate workshops Pure Dance Eva De ontdekking van het ware zelf Improvisatietheather, Speel je vrij Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Faciafit Sjamanistisch Festival Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Tantra festival 10 november Adem & Spieren in Balans


Tantric Djoj 2018