Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
10 mrt en 7 apr en 5 mei en 2 jun

Prijs:
€17,50 voor workshop, vrij dansen en hapje/drankje na afloop

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique

Op ontdekkingsreis naar rust, harmonie en zingeving kwam in 2009 Biodanza op mijn pad. Sindsdien leer ik iedere dag meer over mijzelf en de verbinding met de ander. Het brengt mij vreugde, liefde en harmonie. Door het leven te dansen voel ik beter aan wat fijn en prettig is en wat gezond is voor lichaam en geest. Deze levensstijl deel ik met iedereen die er voor open staat. Sinds mei 2014 geef ik wekelijks les in Brielle , Rotterdam en Tinte en sinds oktober 2017 geef ik maandelijks op de eerste zaterdagavond van de maand een Biodanzafeestje.

We bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen. Je hebt geen danservaring nodig.

Door regelmatig te bio-dansen ga je je zowel fysiek als mentaal krachtiger voelen om mee te bewegen op de golven van het leven.

Het eerste gedeelte dansen we onze vitale vreugde op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen die ons meer naar binnen brengen. Soms dans je samen, dan weer alleen of met de groep. Biodanza leert je je weer te verbinden met je dromen en verlangens en brengt je nader tot jezelf en de ander. Je kunt wekelijks met mij dansen in Tinte op dinsdag en 1 x p.m. op zaterdagavond in Djoj. Mijn collega's Ruud en Nathalia geven wekelijks Biodanza in Djoj op woensdag en vrijdagavond.

Leren dat leven een kunst is
Het lichaam opnieuw ontdekken
Het terugvinden van je hart
Je eigen talenten ten diepste ontwikkelen
De ware menselijke kwaliteit hervinden, dat is Biodanza!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 10 maart 2018
20:00-22:30
Biodanza met Monique, dance2connect
za 7 april 2018
20:00-22:30
Biodanza met Monique, dance2connect
za 5 mei 2018
20:00-22:30
Biodanza met Monique
za 2 juni 2018
20:00-22:30
Biodanza met Monique

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Reading & Healing
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Change - Live Your Dream Tantric Djoj Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis Beleef je lijf festival 24 maart Stargate workshops Dans De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Reading & Healing Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Reading & Healing