Open Dagen op 31 augustus & 1 september
9 mrt en 13 apr en 11 mei en 1 jun

Prijs:
€15,- p.p. indien je hier online boekt en betaald. Kom je aan de deur dan betaal je €17,50. In de prijs is inbegrepen de workshop, vrij dansen en hapje na afloop. Koffie/thee en drankjes zijn voor eigen rekening. Duoprijs(neem je een partner/vriend of vriendin mee) dan betaal je €12,50 per persoon. Prijs aan de deur €17.50 p.p. Boek en betaal je gelijk voor vier avonden dan is de prijs €55-. Gebruik in dat geval de couponcode - 4ritten - en de korting zal automatisch worden verrekend bij het betaalscherm.

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique Sajet

Door jouw leven letterlijk te dansen voel je veel beter wat fijn en prettig is. Het lijkt heel simpel en dat is het ook, muziek en beweging brengen je in verbinding met je 'zelf' en de ander. Je ontdekt jouw ritme en leert af te stemmen op het ritme van de ander. Niet volgens een vast stramien, maar gewoon hoe het voelt voor jou, op dat moment. Dat noemen wij een vivencia = een beleving in het hier en nu.

Bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, laagjes is handig, want soms dans je wild en onstuimig en soms rustig en stil. Je hebt geen danservaring nodig. Dansen is een speelse manier je fysiek en mentaal krachtiger te voelen en te leren surfen op de golven van je bestaan.

Het eerste gedeelte dansen we op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen. Soms dans je samen, soms alleen of met de groep.

Leer je te verbinden met jouw dromen en idealen en voel en ervaar hoeveel plezier je kunt ervaren, na afloop genieten we na met hapjes in de gezellige bar van Djoj.

Voel je welkom ! Dit is een avondje uit waar je vitaal en blij van wordt en wat je nog zal blijven voelen.

iedere tweede zaterdag van de maand kun je met mij dansen.

Reserveer online en pak JOUW KORTING en geniet van het leven!

Monique

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 9 maart 2019
20:00-22:30
za 13 april 2019
20:00-22:30
za 11 mei 2019
20:00-22:30
za 1 juni 2019
20:00-22:30

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag Reading en Healing Basis en verdieping
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
One Tribe Biodanza zomeravonden Pure Dance | De Vijf Ritmes Stargate workshops Buitengewoon Djoj Reis naar de rijkdom in jezelf Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Single Avonden - Slow Dating Fascia: anders dan anders Bewust Ondernemers Netwerk Café Expression of the Art within You Non-dualiteit Floating by Djoj - Ontdek Verstilling DansKlank dagen Improvisatietheater Reading en Healing Basis en verdieping Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Open Dagen op 31 augustus & 1 september Playful Abundance Tantra workshop Sprankeling voor jezelf en je kind Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Het meisje wat aan de oever verscheen Basiscursus Ontspanningsmassage Biodanza Festival Adem & Energie in balans Biodanza met Monique Sajet Leren los laten, Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Genietavond, elke week op donderdag


Non-dualiteit