Boeddha Festival 9 febr
Prijs:
€17,50,- p.p. indien je hier online boekt en betaald. Kom je aan de deur dan betaal je €22,50. In de prijs is inbegrepen de workshop, vrij dansen en hapje na afloop. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza met Monique Sajet

Door jouw leven letterlijk te dansen voel je veel beter wat fijn en prettig is. Het lijkt heel simpel en dat is het ook, muziek en beweging brengen je in verbinding met je 'zelf' en de ander. Je ontdekt jouw ritme en leert af te stemmen op het ritme van de ander. Niet volgens een vast stramien, maar gewoon hoe het voelt voor jou, op dat moment. Dat noemen wij een vivencia = een beleving in het hier en nu.

Bewegen op muziek uit alle werelddelen, op blote voeten of zachte dans schoentjes in makkelijk zittende kleding, laagjes is handig, want soms dans je wild en onstuimig en soms rustig en stil. Je hebt geen danservaring nodig. Dansen is een speelse manier je fysiek en mentaal krachtiger te voelen en te leren surfen op de golven van je bestaan.

Het eerste gedeelte dansen we op swingende en gepassioneerde muziek, de tweede helft gaan we over naar zachte en verstillende oefeningen. Soms dans je samen, soms alleen of met de groep.

Leer je te verbinden met jouw dromen en idealen en voel en ervaar hoeveel plezier je kunt ervaren, na afloop genieten we na met hapjes in de gezellige bar van Djoj.

Voel je welkom ! Dit is een avondje uit waar je vitaal en blij van wordt en wat je nog lang zal blijven voelen.

iedere tweede zaterdag van de maand kun je met mij dansen.

Reserveer online en pak JOUW KORTING en geniet van het leven!

Monique

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Waar je Hart is, is je Thuis 29 september
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Ecstatic Summer Djoj Single Avonden - Slow Dating Cursus Ontspanningsmassage Playful Abundance Tantra workshop Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stemexpressie met Marius Non-dualiteit Boeddha Festival 9 febr Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Fascia: anders dan anders Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Kidsstatic Pure Dance | De Vijf Ritmes Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos Succes Open Dagen op 31 augustus & 1 september One Tribe Biodanza zomeravonden


One Tribe Biodanza zomeravonden