Expression of the Art within You
zondag 20 oktober

Prijs:
Meld je aan door €55,- over te maken op het rekeningnummer van APK voor lijf en bedrijf op KNAB - nummer :NL15KNAB0256916454

Website:
www.moniquesajet.nl

Download informatie

BIODANZA en TANTRADAG PRESENCE

Wil jij voluit leven en expressie geven aan je gevoel ?

Wens je meer verbinding met jezelf en de ander?

Wil je leren volledig aanwezig te zijn bij wat je nu doet ?

Kom dan op zondag 20 oktober naar deze unieke Biodanza & Tantradag. Bewustzijn en speelsheid geven de ruimte en creativiteit om lichter te leven. Deze verwendag start je met een heerlijke biodanza workshop o.l.v. Monique Sajet waardoor je helemaal in de flow raaktt, het optimaal ervaren van dit moment. Het enige moment dat nu telt.

Na onze pot luck lunch, die we gebruiken in de gezellige bar van Djoj laat tantrika Thea van Beek jou ervaren wat bewustzijn en speelsheid je nog meer kan brengen. Aanwezig zijn bij wat je doet geeft rust en ruimte.

Monique en Thea bundelen hun krachten tijdens deze verwendag waarin dans, spelen, aanraken en voelen belangrijke ingrediënten vormen voor een leven van vrijheid in verbondenheid.

Je bent welkom vanaf 10.30 uur voor koffie/thee met lekkers.

Om 11.00 uur starten we boordevol liefde, zachtheid en passie. Zorg dat je soepele kleding draagt en neem een fris shirt en handdoek mee voor de middag. We dansen op blote voeten of zachte schoentjes.De ochtend neemt Monique je mee op reis naar je vitale bewustzijn en worden je cellen gevuld met liefdevolle aandacht.

Neem wat lekkers mee voor de lunch om te delen in de sfeervolle eetkamer van Djoj, waar je koffie/thee en drankje kunt halen bij de bar.

In de middag neemt Thea jou mee op een tantrische reis met speelse oefeningen om volledig aanwezig te zijn. Om 16.30 uur sluiten we deze heerlijke dag af. Boordevol energie een compassie ga je huiswaarts.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 20 oktober 2019
10:30-16:30
biodanza & tantra dag Presence


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag