zaterdag 6 november

Prijs:
Boek vóór 6 oktober voor € 50,00. Daarna is het € 60,00. Aan de deur als er nog plaats is: € 65,00.

Website:
www.moniquesajet.nl

Download informatie

Biodanza beweegt je Festival

Biodanza beweegt je fysiek, opent je hart en brengt je in contact met je gehele wezen. Wetenschappers als Erik Scherder bevestigen de kracht van bewegen op muziek als preventief middel gezond te blijven. Biodanza werkt door op verschillende niveau's en door regelmatig te bewegen op muziek versterk je je immuunsysteem en ben je beter in staat naar je lichaam te luisteren.

Tijdens dit festival kun je kennis maken met docenten Ada Knol, Cees Ingelse, Daan Haket, Denny van Dop, Geny Wuestman, Hellen Peterson, Leonoor Pronk, Lyan van der Meulen, Marlie Wetemans, Monique Sajet en Reinder Schonewille. Biodanza is plezier beleven, genieten en verbinden. Je kunt deelnemen aan drie workshops. Samen maken wij dit dance event tot een feest van verbinding. Vanaf 12.30 uur ben je welkom en kun je inschrijven voor vivencia's op de volgende tijden:

13.30-15.00 vitale & creatieve vivencia's van Leonoor, Lyan en Monique

16.00-17.30 vier vivencia's van Cees, Daan, Denny en Reinder

17.30-19.30 pauze voor diner/relaxen/massage/kleding ruilen

19.30-21.00 vier transendente en sensuele vivencia's van Geny, Hellen

21.00-22.00 uur afsluiting in de bar

Je kan chillen, kleding ruilen, filmpje laten maken door Rob Overgaauw, een massage ontvangen, genieten in de bar of luisteren naar muziek. Dit festival is een fijn moment hernieuwd kennis te maken met biodanza in al haar facetten.

De regering verplicht ons sinds 25 september een QR-code te overleggen. Wij vinden dat iedereen die gezond iswelkom is en hebben voor mensen zonder QR-code een alternatief : doe de zelftest en neem deze mee . We staan niet achter de testsamenleving, maar erkennen als organisatie wel het bestaan van covid-1

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
Locatie
za 6 nov 2021
13:30-22:00
Biodanza beweegt je
Hillegersberg, Rotterdam