Moondance
zaterdag 11 april

Prijs:
Early bird prijs tot 31 januari €50,- daarna €55,- indien je online boekt en betaald. Koffie en thee inbegrepen voor de hele dag. Aan de deur € 60,- contant. Let op! Djoj heeft geen PIN automaat, dus graag gepast betalen! Diner €10,- wel hier opgeven maar pas betalen bij binnenkomst!

Website:
www.moniquesajet.nl


Festival Biodanza beweegt je

Biodanza beweegt je letterlijk en figuurlijk. Je hart, brein en lijf komen in beweging en brengen je meer in verbinding met jezelf en de ander.

Biodanza is plezier, genieten, verbinden, samenZIJN. Geniet deze dag van fantastische docenten uit Zuid Holland zoals Denny van Dop, Geny Wuestman, Hannie Burgmeijer, Ingrid Steen, Josephine Sondag, Maria Vermeeren, Monique Sajet, Nathalia Liem en Karin Meijer. Allen met hun eigen specialiteit en kwaliteiten maken zij deze dag tot een feest van verbinding.

Programma: vanaf 12.00 uur ben je welkom en kun je je inschrijven voor de workshops. Zie het schema hieronder. Je kunt ook kiezen voor een lezing, massage of klankschaal concert.

13.15-15.00 vitale en creatieve workshops met Geny Wuestman, Ingrid Steen en Nathalia Liem
15.00-16.00 pauze - genieten in de bar/chill-ruimte of laat je masseren
16.00-17.45 affectieve en verdiepende workshops met Josephine Sondag, Maria Vermeeren en Karin Meijer(biodanza & massage)
17.30-19.30 pauze voor diner in bar/chillen/relaxen/massage
19.30-21.15 sensuele workshops met Denny van Dop, Monique Sajet en Hannie Burgmeijer
21.15-22.00 uur afsluiting in de bar

Ieder blok zijn er mogelijkheden te chillen, een massage te ontvangen of uit te wisselen, een lezing te volgen of kleding te ruilen. Dit festival is een fijn moment nader kennis te maken met een bonte mix van docenten. Je verbinden met en je onder te dompelen in een dag vol dans en ontmoetingen. Koffie en thee zijn inbegrepen gedurende de hele dag. Geniet van een vegetarisch diner voor 10 euro, van te voren opgeven en ter plekke afrekenen. Het is ook toegestaan zelf eten mee te brengen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 11 april 2020
12.00-23.00


Vrienden van Djoj