Sprankeling voor jezelf en je kind
zaterdag 23 maart

Prijs:
Early bird prijs tot 23 januari €50,-, daarna € 60,- online betalen of € 65,- contant bij binnenkomst. Alleen voor beginners is er een mogelijkheid om tijdens het 1ste blok mee te dansen voor €15,-, hiervoor is alleen betaling aan de deur mogelijk. Let op! Djoj heeft geen PIN automaat, dus graag gepast betalen! Koffie/thee hele dag €5,- en diner €10,- wel opgeven maar pas betalen bij binnenkomst!

Website:
www.moniquesajet.nl


Biodanza, een feest van verbinding

Biodanza Festival: elkaar ontmoeten in de dans in plezier en zachtheid, verbinden met gelijkgestemden, gezellig samenzijn met lekker eten, genieten van diverse dansworkshop met fantastische docenten.

Programma:
12.30uur ontvangst en mogelijkheid tot inschrijven voor 3 workshops.

Drie blokken van anderhalf uur.
13.30-15.00 uur
16.00-17.30 uur
19.30–21.00 uur

Gedurende elk blok zullen er 4 workshops plaatsvinden door verschillende docenten.
Diner is van 17.30 tot 19.30 uur.
Na de laatste workshop is er een eindborrel in de bar.

Mogelijkheid voor een vegetarisch diner van € 10- en koffie/thee hele dag €5,- is optioneel en te betalen aan de bar. Het is ook toegestaan zelf eten mee te brengen of te dineren in een restaurant in de omgeving. Er zijn diverse chill-ruimtes om even te relaxen en je kunt je inschrijven voor een heerlijke stoelmassage tegen een vergoeding.

Inschrijven en betalen via www.djoj.nl of aan de deur!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 23 maart 2019
12:30-22:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Tantra festival 10 november
Over de trainer
Nathalia Liem & Monique Sajet
Biodanza Festival 2018


Telefoon:06-52418764
Mobiel:06-31908910
www.biodanzametnathalia.nl
nathalialiem@gmail.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Intuïtie & Persoonlijke kracht Basiscursus Ontspanningsmassage Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Buitengewoon Djoj Stargate workshops Non-dualiteit Improvisatietheater Playful Abudance Faciafit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Tantra festival 10 november De ontdekking van het ware zelf Pure Dance Eva Sprankeling voor jezelf en je kind Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Sjamanistisch Festival Adem & Spieren in Balans Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Leren los laten, Jan Bommerez Reading en Healing Basis en verdieping Biodanza Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem


Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!