Prijs:
Je kunt eenmalig meedoen voor € 16,50 of een 5 en 10-rittenkaart kopen á € 77,50 en € 145,00.

Website:
www.terranova-dans.nl


Pure Dance | 5Rhythms

ELKE DONDERDAGAVOND MET SARYO 5RHYTHMS DANCE

Het leven is in beweging, soms licht, soms zwaar, soms wild en speels en soms rustig en ingetogen. Alles wat je daarin ervaart kan gedanst worden op deze heerlijke, dynamische en extatische dansavonden van PURE DANCE. Elke avond zoeken we naar de magie van de dans. We brengen bewustzijn in ons lijf en brengen het hart, de mind en de ziel met elkaar in verbinding. Wees welkom.

Dansen omdat je leven je lief is en om je hart te openen. Het geeft je een betere conditie en helpt je om thuis te komen in jezelf. De Vijf Ritmes is een dans van weldaad voor lichaam, geest en spirit. Het is een vrije dansvorm die je nergens in vast legt. Het laat de danser, die in ieder van ons zit, naar buiten komen om zijn/haar dans in vrijheid te dansen.

De Vijf Ritmes beweegt van vloeibaar naar ritmisch, van beat naar wild, van licht en speels naar stil en van ritmisch naar ecstatisch. Soms is het groot, klein, ontvangend of gevend, dichtbij, alleen of in contact. Het helpt ons in contact te zijn met de stroom die door ons heen beweegt en het innerlijke vuur wat daar altijd aanwezig is.

Elk ritme heeft zijn eigen klank en beweging en resoneert met onze binnenwereld. Het brengt je in diepe verbondenheid met jezelf en laat het leven weer in je stromen. We werken van de basis, het lichaam naar meer diepgang, het hart. De dans spiegelt wat daar allemaal leeft en hoe we met deze energie omgaan. Het is voor iedereen geschikt.

We zijn op woensdag in Den Haag en vrijdag in Delft, maar ook op het strand of in het bos. Blijf op de hoogte van de laatste updates en stap in onze WhatsApp Pure Dance groep https://chat.whatsapp.com/LE30KVeh1kHKKD7W8ebiGa

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Over de trainer
Saryo van Lakerveld
De Vijf Ritmes


Telefoon:06 48152072
www.terranova-dans.nl
[email protected]
Nieuwsbrief
Activiteiten
Extra activiteiten
Soorten activiteiten