Sjamanistisch Festival
Prijs:
Tweedaagse € 195,- inclusief koffie/thee/lunch.

Website:
www.djoj.nl


Fascia, The Next Level

Tijdens dit weekend zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.

Tijdens deze weekend training deel ik één van mijn beste werkende methodes voor mensen met chronische/aanhoudende/terugkerende pijnklachten in het lichaam. De werkwijze is subtiel maar zet een diepgaand transformatieproces in werking.

Wil jij binnen je PRAKTIJK of voor JEZELF leren hoe je op SUBTIELE wijze beweging en doorstroming kan brengen in je lijf en leven?

Duik dan in een theoretische en praktische verdieping. Via een helder framework maken een psychosomatisch energetische reis door de chakra's. Brengen de chakra's weer in BALANS. En verbinden ons met ons kern kanaal. Het kanaal waar onze ESSENTIE en unieke kwaliteiten doorheen stroomt.

Vanuit deze HERVERBINDING en 'alignment', leer je het PROCES van werken met 'ENERGY CYSTS'. Waar deze ontstaan en hoe we het begin ervan kunnen traceren. Welke lagen we erom heen hebben gebouwd. En hoe we heel subtiel op verschillende manieren weer BEWEGING en RUIMTE kunnen brengen in alle lichamen. Fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens deze training leer je:
- de chakra's weer in balans te brengen
- de energetische cyste op te sporen
- de psychologische oorzaak te traceren
- de desbetreffende chakra te linken
- de taal van het lichaam te vertalen
- de energie weer te laten doorstromen
- tijdens begeleiden van bovenstaand proces in je eigen energie te blijven

Voor wie?
- Voor diverse lichaamsgerichte therapeuten en coaches die open staan voor psychosomatisch energiewerk
-voor iedereen die klaar is voor de next level van innerlijke groei


Cursus Ontspanningsmassage