Ecstatic Summer Djoj
23 mei en 8+22 jun en 21 sep

Prijs:
Lezing €7.50. 1 daagse € 145,-. Tweedaagse € 195,-. inclusief koffie/thee/lunch.

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia: anders dan anders!

Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Workshop The Art of Unwinding
Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar Fascia (bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn?

Miranda Tabak heeft deze vernieuwde therapeutische inzichten verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit.

Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.

Fascia Fit is in de basis een uniek zelfzorg programma waarbij we met foamrollers en therapieballen de conditie van het bindweefsel verbeteren en het lichaamsbewustzijn vergroten.

Miranda is niet alleen professional, ook is zij ervaringsdeskundige. Met deze zelf-ontwikkelde en wetenschappelijk ondersteunde methode is zij zelf gerold van chronische pijnklachten in bed na een auto ongeluk naar een pijnvrij leven. En heeft het voorrecht gehad velen anderen te begeleiden weer evenwichtig en veerkrachtig in het leven te staan.

Resultaat
Door de vertragende en gevarieerde oefeningen activeer je je cellen en krijg je de soepelheid van je lichaam weer terug, je hormoonbalans herstelt zich en de energiedoorstroming in je lichaam komt weer op gang. Je voelt je fitter en komt meer en meer in contact komt met datgene wat er voor jou nodig is op dat moment. Dat kan te maken hebben met verlichting van pijn, het loslaten van oude gedragingen of bepaalde emotionele ervaringen. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je krachtiger en weet bijvoorbeeld beter je grenzen aan te geven.

Fascia The Next Level
Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil je meer verdieping ervaren? Dan is er na deze workshop Fascia The Next Level. Daar zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.

Ervaringen cliënten:
‘Mijn rugklachten zijn verdwenen na bepaalde oefeningen...Fascia heeft mijn leven veranderd’.
‘Ik ervaar minder spanning in mijn lichaam, meer ruimte en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.’
‘Ik ervaar zachtheid, vloeibaarheid, en ik ben weer verbonden m

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 23 mei 2019
20:00-22:00
Lezing Fascia, The Missing Link
za 8 juni 2019
10.00-16.00
Fascia, The art of self-myofascial unwinding | Basis Training 1 dag
za 22 juni 2019
10.00-16.00
Fascia, The Next Level 2 daagse op 22 en 23 juni
za 21 september 2019
10.00-16.00
Fascia, The Art of Self-Unwinding

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Playful Abundance Tantra workshop
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abundance Tantra workshop DansKlank dagen Bewust Ondernemers Netwerk Café Ecstatic Summer Djoj Non-dualiteit Genietavond, elke week op donderdag Boeddha Festival 9 febr Pure Dance | De Vijf Ritmes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reis naar de rijkdom in jezelf Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage Fascia: anders dan anders Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni Kidsstatic Single Avonden - Slow Dating One Tribe Biodanza zomeravonden Open Dagen op 31 augustus & 1 september Moeiteloos Succes


Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez