Pure Dance | De Vijf Ritmes
30 mrt en 23 mei en 8+22 jun

Prijs:
1 daagse € 115,-. Tweedaagse € 195,- inclusief koffie/thee/lunch.

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia: anders dan anders!

Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Workshop The Art of Unwinding
Tijdens deze workshop gebruik je je bindweefsel om los te komen van je oude (bewegings-)patronen, blokkades of pijn in je lichaam. Dit doe je in je eigen tempo. In dat tempo dat precies bij jou past. Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden waarmee je je bindweefsel steeds weer stimuleert op een ontspannen manier. Je gebruikt hiervoor hulpmiddelen als een bal of een foamroller.

Resultaat
Door de vertragende en gevarieerde oefeningen activeer je je cellen en krijg je de soepelheid van je lichaam weer terug, je hormoonbalans herstelt zich en de energiedoorstroming in je lichaam komt weer op gang. Je voelt je fitter en komt meer en meer in contact komt met datgene wat er voor jou nodig is op dat moment. Dat kan te maken hebben met verlichting van pijn, het loslaten van oude gedragingen of bepaalde emotionele ervaringen. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je krachtiger en weet bijvoorbeeld beter je grenzen aan te geven.

Fascia The Next Level
Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil je meer verdieping ervaren? Dan is er na deze workshop Fascia The Next Level. Daar zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.

Ervaringen cliënten:
‘Mijn rugklachten zijn verdwenen na bepaalde oefeningen...Fascia heeft mijn leven veranderd’.
‘Ik ervaar minder spanning in mijn lichaam, meer ruimte en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.’
‘Ik ervaar zachtheid, vloeibaarheid, en ik ben weer verbonden met mijn sensualiteit’. ‘Revolutionair, wat een ontdekking!”

Uniek
Fascia is anders dan fysiotherapie of yoga. Het is een zachte manier om zelf je fysieke pijn te verlichten, ontspanning te creëren én te ervaren hoe het is om weer zorgeloos en soepel te zijn. Fascia is niet te vergelijken! Het is uniek. En dat ben jij ook! Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 30 maart 2019
10.00-16.00
VOL! Fascia, The Next Level 2 daagse op 30 en 31 maart
do 23 mei 2019
20.00-22.00
Lezing Fascia
za 8 juni 2019
10.00-16.00
Fascia | The art of self-myofascial unwinding | Basis Training 1 dag
za 22 juni 2019
10.00-16.00
Fascia, The Next Level 2 daagse op 22 en 23 juni

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Fascia: anders dan anders Waar je Hart is, is je Thuis 29 september
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Biodanza Festival Het meisje dat aan de oever verscheen 2 juni DansKlank dagen Pure Dance | De Vijf Ritmes Biodanza met Monique Sajet Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Open Dagen op 31 augustus & 1 september Buitengewoon Djoj Expression of the Art within You Genietavond, elke week op donderdag One Tribe Biodanza zomeravonden Bewust Ondernemers Netwerk Café Single Avonden - Slow Dating Adem & Energie in balans Basiscursus Ontspanningsmassage Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Presentatie Tantraboek: Tantra het geheim van de liefde 1 juni Leren los laten, Jan Bommerez Reis naar de rijkdom in jezelf Improvisatietheater Stargate workshops


Leren los laten, Jan Bommerez