Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem
26 januari en 30 maart

Prijs:
1 daagse €95,-. Tweedaagse € 145,- inclusief koffie/thee/lunch.

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia: anders dan anders!

Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Workshop The Art of Unwinding
Tijdens deze workshop gebruik je je bindweefsel om los te komen van je oude (bewegings-)patronen, blokkades of pijn in je lichaam. Dit doe je in je eigen tempo. In dat tempo dat precies bij jou past. Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden waarmee je je bindweefsel steeds weer stimuleert op een ontspannen manier. Je gebruikt hiervoor hulpmiddelen als een bal of een foamroller.

Resultaat
Door de vertragende en gevarieerde oefeningen activeer je je cellen en krijg je de soepelheid van je lichaam weer terug, je hormoonbalans herstelt zich en de energiedoorstroming in je lichaam komt weer op gang. Je voelt je fitter en komt meer en meer in contact komt met datgene wat er voor jou nodig is op dat moment. Dat kan te maken hebben met verlichting van pijn, het loslaten van oude gedragingen of bepaalde emotionele ervaringen. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je krachtiger en weet bijvoorbeeld beter je grenzen aan te geven.

Fascia The Next Level
Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil je meer verdieping ervaren? Dan is er na deze workshop Fascia The Next Level. Daar zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.

Ervaringen cliënten:
‘Mijn rugklachten zijn verdwenen na bepaalde oefeningen...Fascia heeft mijn leven veranderd’.
‘Ik ervaar minder spanning in mijn lichaam, meer ruimte en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.’
‘Ik ervaar zachtheid, vloeibaarheid, en ik ben weer verbonden met mijn sensualiteit’. ‘Revolutionair, wat een ontdekking!”

Uniek
Fascia is anders dan fysiotherapie of yoga. Het is een zachte manier om zelf je fysieke pijn te verlichten, ontspanning te creëren én te ervaren hoe het is om weer zorgeloos en soepel te zijn. Fascia is niet te vergelijken! Het is uniek. En dat ben jij ook! Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 26 januari 2019
10.00-16.00
Fascia | The art of self-myofascial unwinding | Basis Training
za 30 maart 2019
10.00-16.00
Fascia, The Next Level 2 daagse op 30 en 31 maart

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Reis naar de rijkdom in jezelf Non-dualiteit
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Pure Dance Eva Biodanza Festival Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Boeddha Festival 3 febr Leren los laten, Jan Bommerez Oud & Nieuw Celebration Geweldloze Communicatie Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Playful Abudance Pure Dance | De Vijf Ritmes De ontdekking van het ware zelf Single Avonden - Slow Dating Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: anders dan anders Bewust in Contact Sprankeling voor jezelf en je kind Buitengewoon Djoj Adem & Spieren in Balans Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Reading en Healing Basis en verdieping Beleef je Lijf Non-dualiteit Reis naar de rijkdom in jezelf Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Genietavond, elke week op donderdag Pure Dance | De Vijf Ritmes Basiscursus Ontspanningsmassage Improvisatietheater Stargate workshops Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus


De ontdekking van het ware zelf