Leren los laten, Jan Bommerez
26 januari en 30 maart

Prijs:
1 daagse €95,-. Tweedaagse € 145,- inclusief koffie/thee/lunch.

Website:
www.fasciafit.nl


Fascia: anders dan anders!

Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Workshop The Art of Unwinding
Tijdens deze workshop gebruik je je bindweefsel om los te komen van je oude (bewegings-)patronen, blokkades of pijn in je lichaam. Dit doe je in je eigen tempo. In dat tempo dat precies bij jou past. Je krijgt eenvoudige oefeningen aangeboden waarmee je je bindweefsel steeds weer stimuleert op een ontspannen manier. Je gebruikt hiervoor hulpmiddelen als een bal of een foamroller.

Resultaat
Door de vertragende en gevarieerde oefeningen activeer je je cellen en krijg je de soepelheid van je lichaam weer terug, je hormoonbalans herstelt zich en de energiedoorstroming in je lichaam komt weer op gang. Je voelt je fitter en komt meer en meer in contact komt met datgene wat er voor jou nodig is op dat moment. Dat kan te maken hebben met verlichting van pijn, het loslaten van oude gedragingen of bepaalde emotionele ervaringen. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je krachtiger en weet bijvoorbeeld beter je grenzen aan te geven.

Fascia The Next Level
Heb je na deze workshop de smaak te pakken en wil je meer verdieping ervaren? Dan is er na deze workshop Fascia The Next Level. Daar zoomen we in op het oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel en leer je welke invloed dit heeft op je chakra’s.

Ervaringen cliënten:
‘Mijn rugklachten zijn verdwenen na bepaalde oefeningen...Fascia heeft mijn leven veranderd’.
‘Ik ervaar minder spanning in mijn lichaam, meer ruimte en mijn zelfvertrouwen is gegroeid.’
‘Ik ervaar zachtheid, vloeibaarheid, en ik ben weer verbonden met mijn sensualiteit’. ‘Revolutionair, wat een ontdekking!”

Uniek
Fascia is anders dan fysiotherapie of yoga. Het is een zachte manier om zelf je fysieke pijn te verlichten, ontspanning te creëren én te ervaren hoe het is om weer zorgeloos en soepel te zijn. Fascia is niet te vergelijken! Het is uniek. En dat ben jij ook! Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op!

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 26 januari 2019
10.00-16.00
Fascia | The art of self-myofascial unwinding | Basis Training
za 30 maart 2019
10.00-16.00
Fascia, The Next Level 2 daagse op 30 en 31 maart

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Improvisatietheater Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
De ontdekking van het ware zelf Biodanza Festival Deep Healing Qi Gong Bewust in Contact Buitengewoon Djoj Geweldloze Communicatie Festival Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Bewust Ondernemers Netwerk Café Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Playful Abundance Tantra workshop Stargate workshops Fascia: anders dan anders Genietavond, elke week op donderdag Reading en Healing Basis en verdieping Basiscursus Ontspanningsmassage Adem & Energie in balans Open Dagen op 31 augustus & 1 september Improvisatietheater Sprankeling voor jezelf en je kind Pure Dance | De Vijf Ritmes Spirituele Liefdesrelatie Workshopmiddag door Jan Geurtz 19 mei Beleef je Lijf Pure Dance | De Vijf Ritmes Non-dualiteit Boeddha Festival 3 febr Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Intuïtie & Persoonlijke kracht Leren los laten, Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Reis naar de rijkdom in jezelf Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Sprankeling voor jezelf en je kind