Open Dagen op 31 augustus & 1 september
donderdag 20 juni

Prijs:
€7.50 (inclusief koffie/thee)

Website:
www.fasciafit.nl


Lezing: Fascia, The Misising Link

Deze lezing gaat over het onmogelijke mogelijk maken. In Miranda's geval, genezen van chronische pijnklachten na een auto-ongeluk. Tijdens de lezing Fascia, The Missing Link, vertel Miranda precies hoe ze dat heeft gedaan.

Droom jij van een PIJNVRIJ leven of help jij andere bij het verwezenlijken van die droom? Dan is deze lezing echt iets voor jou (of jouw zorgpersoneel).

Fascia: anders dan anders!
Fascia staat voor bindweefsel en is een unieke en eenvoudige manier om in verbinding te komen met je essentie, jeZelf, door middel van oefeningen met je lichaam!

Tijdens de lezing deelt zij haar helende reis en de nieuwe kijk op het bindweefsel. Fascia is anders dan fysiotherapie of yoga. Fascia is niet te vergelijken! Het is uniek. En dat ben jij ook! Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op!
--
WORKSHOP The Art of Unwinding
Wist je dat fascia het meest pijngevoelige weefsel in het menselijk lichaam? En er de afgelopen jaren veel onderzoek is gedaan naar Fascia (bindweefsel)? En deze nieuwe inzichten gaven waardoor chronische en a-specifieke pijn toch (effectief) behandelbaar zijn?

Miranda Tabak heeft deze vernieuwde therapeutische inzichten verwerkt in een zeer uniek zelfzorgmethode voor pijnverlichting, ontspanning en mobiliteit. Deze praktijkgerichte dagtraining geeft je nieuwe tools en technieken om jezelf (en je cliënten/patiënten) eenvoudige maar doeltreffende oefeningen aan te bieden die meer rust, ruimte en beweging brengen in body & mind.

Tijdens Fascia The Next Level zoomen we in op het proces van oplossen van (energetische) blokkades die ontstaan zijn in het bindweefsel d.m.v somatische reis door de chakra's.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
do 20 juni 2019
19:30-21:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Pure Dance | De Vijf Ritmes Fascia: anders dan anders
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
One Tribe Biodanza zomeravonden Kidsstatic Ecstatic Summer Djoj Open Dagen op 31 augustus & 1 september Boeddha Festival 9 febr Reis naar de rijkdom in jezelf Genietavond, elke week op donderdag Anders Avondje uit, maandelijks op zaterdag Stemexpressie met Marius Moeiteloos Succes Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Non-dualiteit Fascia: anders dan anders Waar je Hart is, is je Thuis 29 september Single Avonden - Slow Dating Cursus Ontspanningsmassage Pure Dance | De Vijf Ritmes Playful Abundance Tantra workshop


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag