Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018
11, 18, 25 mei en 1 juni

Prijs:
€495,- inclusief informatieve syllabus, koffie/thee en lekkers

Website:
www.fengshuiacademie.com


Cursus Praktisch Feng Shui

Onder de professionele begeleiding van Wyona Praet leer je in 4 lesdagen Feng Shui toepassen in je eigen huis.

Deze cursus is ontwikkeld speciaal voor jou. Je weet dat het anders moet in huis, maar je weet niet hoe. Je voelt dat er iets niet klopt, maar je weet niet precies wat.
Je hebt een vol leven waarin geen plaats is voor een volledige opleiding. Je bent gedreven nieuwsgierig, wil graag leren en herkent het belang om jezelf te ontwikkelen. Geen examens, wel de koe bij de horens vatten en praktisch aan de slag. En dat is precies wat we gaan doen!

Je leert:
Wat Feng Shui in de basis nu eigenlijk is; een filosofische benadering om de wereld om je heen en je huis te begrijpen. En als je eenmaal doorhebt hoe dat werkt kun je door middel van heel praktische handvatten die benadering meteen in je eigen woning toe passen.
We gaan het hebben over de vijf elementen, over yin & yang en over de Ba Gua die je gebruikt om je plattegrond te begrijpen.
Maar we gaan het vooral hebben over wat een woonkamer nodig heeft om een goede woonkamer te zijn.
Hoe je je gezondheid kunt verbeteren door de keuken eens vanuit Feng Shui ogen te bekijken.
En ook wat je kunt doen om de zaken die niet lekker lopen in je leven, via je huis aan te pakken.

Gaandeweg de cursus krijg je zo een hele verzameling waardevolle en uitgebreide tips en adviezen die specifiek aansluiten bij jouw wensen en jouw huis.
Kleuren, materialen en vormen komen daarbij ook aan de orde natuurlijk. Praktisch, doelgericht en in antwoord op jouw situatie.

Tijdens de cursus leer je dus niet alleen iets heel praktisch, je leert vooral ook weer je leven - en het leven in je huis - in eigen hand te nemen.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
vr 11 mei 2018
11:00-17:00
vr 18 mei 2018
13:00-17:00
vr 25 mei 2018
13:00-17:00
vr 1 juni 2018
13:00-17:00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
De AUM (Awareness Understanding Meditation ) is een actieve sociale meditatie waarin we samen een reis langs de emoties zullen maken. Je lacht, huilt, schreeuwt, hebt lief, doet gek, danst en bent stil, we gebruiken muziek, bio-energetica en encountertechnieken. Je merkt hoe dicht huilen en lachen, woede en liefde bij elkaar staan en hoe fijn het is om deze energie eens in een veilige setting de vrije loop te geven. Beleef je lijf festival 24 maart
Over de trainer
Nina Elshof
Feng Shui Academie


Telefoon:0575 - 848 777
www.FengShuiAcademie.com
taoffice@fengshuiacademie.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading & Healing Stargate workshops Tantric Djoj Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 5 ritmes dansreis Change - Live Your Dream Reis naar de rijkdom in jezelf Dans De Vijf Ritmes Beleef je lijf festival 24 maart


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018