Beleef je lijf festival 24 maart
zaterdag 1 september

Prijs:
€ 2.775,- Totaal 20 zaterdagen + een aantal examendagen.

Website:
www.fengshuiacademie.com


Conceptual Feng Shui Professional

Je omgeving heeft een bepalende invloed op hoe jij je voelt. Met behulp van Feng Shui kunnen we de omgeving analyseren en woorden geven aan de invloed die daarvan uitgaat op de gebruiker, op jou dus.

Maar die omgeving wordt ook in grote mate juist weer gevormd door jou als gebruiker van de ruimte. Jij bent immers degene die een verzameling stenen is begonnen of dat vergezicht aan de muur heeft gehangen.

Bij de Feng Shui Academie leer je dan ook met behulp van Nine Star Ki inzicht te krijgen in de persoonlijke karaktertrekken van de bewoners in een huis.
Nine Star Ki is een vorm van Chinese astrologie die toegepast wordt binnen de Feng Shui. Aan de hand van je geboortedata geven jouw Nine Star Ki getallen de rode draad weer in je leven. Het benoemt je talenten en kwaliteiten maar ook de persoonlijke uitdagingen en valkuilen die je zult tegenkomen.

De combinatie van de energetische werking van de omgeving (Feng Shui) en iemands persoonlijke energetische tendens (Nine Star Ki) kun je gebruiken om op een dieper niveau één harmonieuze omgeving te creëren waar de energie vrij stroomt die zowel jouzelf als je huis voedt.

Je ontwikkeld de vaardigheid om zelf met deze krachtige tools te kunnen werken in onze erkende en geaccrediteerde* opleiding tot Feng Shui Professional.

Je wordt er rijker door, bewuster. Meer mens. Meer jezelf. Feng Shui brengt harmonie, niet alleen in je omgeving, maar vooral in jezelf. En als je dat felbegeerde diploma in handen hebt, kun je aan de slag. Om andere mensen te helpen balans te brengen in hun leven. De harmonie in hun huis en hun leven te vergroten en hun welbevinden te verbeteren. Ben jij er klaar voor?

*volledig overzicht op onze website

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 1 september 2018
11:00-17:30
Definitieve startdatum volgt

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag, zie website Tantric Djoj
Over de trainer
Nina Elshof
Feng Shui Academie


Telefoon:0575 - 848 777
www.FengShuiAcademie.com
taoffice@fengshuiacademie.com
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Reading & Healing Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Reis naar de rijkdom in jezelf Dans De Vijf Ritmes Beleef je lijf festival 24 maart Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Stargate workshops Change - Live Your Dream 5 ritmes dansreis Tantric Djoj


Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018