Floating By Djoj
zaterdag 13 februari

Prijs:
Voor de hele dag ongeacht het aantal workshops betaal je € 59, € 75 of € 95. Dit is incl. koffie/thee en lunch maar excl. diner van €10,- welke je betaalt aan de bar bij binnenkomst. Om het festival voor iedereen toegankelijk te maken geven veel mensen hun vrijwillige medewerking. We werken daarom met drie verschillende prijzen zodat je kunt kiezen wat je wilt/kunt bijdragen. Op deze manier schatten we in alle kosten te dekken en het betaalbaar te houden voor iedereen. Je sluit je inschrijving af door te betalen met iDeal, Pay Pal of Bancontact.

Website:
www.djoj.nl


Festival Geweldloze Communicatie

Op zaterdag 13 februari 2021 vindt de 13e editie van het Geweldloze Communicatie Festival plaats. We nodigen je uit om op deze dag je hart te laten spreken en deze feestelijke editie bij te wonen.
Geweldloze Communicatie draagt bij aan vrede en harmonie, met jezelf en de mensen om je heen. Iedereen kan daar op zijn/haar eigen manier een steentje toe bijdragen en GC is daarbij ondersteunend. Wil je op jouw manier bijdragen aan meer vrede en harmonie in jouw omgeving kom mee doen en laat je inspireren.

Centrum Djoj is opnieuw het decor van een scala aan workshops, een boekenmarkt en veel mooie ontmoetingen.
Je kan in de ochtend kiezen uit 7 workshops en in de middag zijn er weer 7 andere workshop. Daarbij zijn er workshop voor mensen die weinig of geen ervaringen hebben met Geweldloze Communicatie en voor mensen die al kennis gemaakt hebben met de mogelijkheden van Geweldloze Communicatie . Op die manier is er een diversiteit om uit te kiezen. En ook de workshops voor beginners staan open voor mensen die al ervaring hebben. Zo kan je kiezen naar welk thema jouw voorkeur uitgaat. Workshops rond oordelen of het nu naar anderen is of naar jezelf, of Geweldloze Communicatie bij opvoeden of in organisaties, garanderen een mooie én leerzame dag. Niet te missen als je écht verbindend en begripvol wilt leren communiceren. Met je partner, je collega, je medemens.

We starten met een gezamenlijke ontspannen opening en eindigen ook weer met een gezamenlijke afsluiting, waarin we vieren en delen wat we die dag ervaren hebben. Tussen de workshops door zal er een informatie- en boekenmarkt zijn. De GeweldlozeCommuncatiewebwinkel is aanwezig met het gehele assortiment.

De tijden van het festival zijn als volgt.:
9.00 – 9.45 inschrijven / info en boekenmarkt
9.55 – 10.15 gezamenlijke opening
10.30 – 12.30 ochtendworkshops
12.40 – 14.00 lunch en info boekenmarkt
14.15 – 16.30 middagworkshops
16.45 – 17.15 gezamenlijke afsluiting
16.30 – 17.45 boeken info markt (gesloten tijdens gezamenlijke afsluiting)
18.00 - 19.00 diner (extra bij te boeken)

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 13 februari 2021
09.00-19.00
Workshop volgen z.s.m. Daarna is inschrijven mogelijk

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Vijf Ritmes - Pure Dance Moondance
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Vrienden van Djoj Sjamanistisch Festival Biodanza Festival 11 april Open dagen 29 & 30 augustus Stargate Workshops Capoeira lessen voor Kinderen Bodymind Festival 2020 op 22 maart Wheel of Consent Genietavond, elke week op donderdag Bewust Ondernemers Netwerk Café Biodanza met Monique Sajet Cursus Ontspanningsmassage Single Avonden Anders Avondje Uit Touch of Divinity, Tantradagen Time Bender Experience Floating By Djoj Vijf Ritmes - Pure Dance Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Intuïtie & Persoonlijke kracht Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Moondance


Anders Avondje Uit