Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj!
zondag 3 februari

Prijs:
€20,- p.p. inclusief koffie en thee. Er zijn broodjes voor de lunch, te koop aan de bar.

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Boeddha Festival

Het Boeddhahuis organiseert i.s.m. Centrum Djoj het Boeddhafestival. Tijdens dit festival komen verschillende stromingen vanuit het Boeddhisme samen om je als bezoeker te laten proeven en kennis te laten maken met (de verschillende stromingen van) het Boeddhisme.

De eerste editie was in 2015 en inmiddels zijn we alweer toe aan de derde editie. Het festival trok voorgaande jaren meer dan 200 bezoekers uit Rotterdam en omstreken die een hele dag in het sfeervolle Centrum Djoj kwamen proeven van workshops en lezingen over het Boeddhisme. Benieuwd naar Boeddhisme? Of naar meditatie? Of wil je juist je kennis verbreden? Kom dan zeker een kijkje nemen en meegenieten van de ontspannen sfeer.

Tijdens het festival organiseren verschillende Boeddhistische organisaties die bij het Boeddhahuis zijn aangesloten workshops en/of meditaties waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kun je goed kennismaken met de verschillende stromingen en met wat het Boeddhisme te bieden heeft. Daarnaast zijn er lezingen door bekende Boeddhistische sprekers uit het hele land die verschillende onderwerpen zullen uitdiepen.

Naast workshops en lezingen is er ook een informatiemarkt waar je meer te weten kunt komen over de verschillende Boeddhistische stromingen en waar verkoopkraampjes aanwezig zullen zijn.

Workshop begeleiders / sprekers:

Jan Geurtz (schrijver, trainer meditatie & spiritualiteit)
Han de Wit (leraar Shambala) --> komt helaas ter vervallen
Marjolijn van Leeuwen (leraar traditie Thich Nhat Hanh)
Joost van den Heuvel Rijnders (leraar Inzicht Meditatie)
Maurits Hogo Dienske (Zenleraar)
Helma Jifu Vulink (Zenleraar)
Floor Rikken (Zenleraar)

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 3 februari 2019
 

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Tantric Djoj
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Basiscursus Ontspanningsmassage Je ruimte innemen, improvisatietheather De ontdekking van het ware zelf Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Intuïtie & Persoonlijke kracht Beach Party Joy 2018 Beachhouse 'At The Beach', Strandslag 8, Den Haag Improvisatietheather, Speel je vrij Reis naar de rijkdom in jezelf Adem & Spieren in Balans Tantric Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Cursus Feng Shui Dans De Vijf Ritmes Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez


Je ruimte innemen, improvisatietheather