Ecstatic Dance (orginal)
zaterdag 16 februari

Prijs:
GC festival, voor de hele dag ongeacht het aantal workshops betaal je € 59, € 75 of € 95. Dit is incl. koffie/thee en lunch maar excl. diner van €10,- welke je betaalt aan de bar bij binnenkomst op 10 febr. Voor de onderwijsmiddag in combinatie met GC festival betaal je een bijdrage €20,- (normaal €30,-) inclusief koffie/thee en een drankje na afloop. Om het festival voor iedereen toegankelijk te maken geven veel mensen hun vrijwillige medewerking. We werken daarom met drie verschillende prijzen zodat je kunt kiezen wat je wilt/kunt bijdragen. Op deze manier schatten we in alle kosten te dekken en het betaalbaar te houden voor iedereen. Je sluit je inschrijving af door te betalen met iDeal.

Website:
www.djoj.nl


Festival Geweldloze Communicatie

In 2019 wordt voor de 11e keer het Geweldloze Communicatie Festival gehouden op 16 februari.

De onderwijsmiddag, voorafgaand aan het GC festival is op 15 febr.
Je kunt beide dagen hier, via deze website boeken.
Voor alleen de onderwijsdag (€30,-) verwijzen wij naar een ander gedeelte van de website! (Verbindende Communicatie in het onderwijs: met elkaar leren) Neem je zaterdag ook deel dan zijn de kosten voor de onderwijsmiddag €20,-

Geweldloze Communicatie ofwel de ‘taal van het hart’ is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. We willen je uitnodigen om op deze dag vlak voor Valentijn je hart te laten spreken. Als je deelt wat in jou leeft en openstaat voor wat er in de ander leeft, ontstaat er meer begrip en kunnen we van daaruit bijdragen aan elkaars welzijn.

Tijdens het GC festival zijn er verschillende workshops.
Er zijn introductieworkshops voor mensen die willen kennismaken met GC. Deze zijn ook te volgen voor mensen die al ervaring hebben.
En verdiepings-workshops om je verder te inspireren of te oefenen op een specifiek gebied.

Overdag zal er een informatie- en boekenmarkt zijn.

Het programma voor 16 februari ziet er als volgt uit
09.00 – 09.45 inschrijven & boeken info markt
09.55 – 10.15 gezamenlijke opening
10.30 – 12.30 ochtendworkshops
12.40 – 14.00 lunch en info boekenmarkt
14.15 – 16.30 middagworkshops
17.00 – 17.30 gezamenlijke afsluiting
16.30 – 18.00 boeken info markt
18.00 - 19.00 diner

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 16 februari 2019
09.45-19.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Tantra festival 10 november Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Fascia: anders dan anders De ontdekking van het ware zelf Tantra festival 10 november Biodanza Festival Non-dualiteit Oerzang, Helende Stem & de bevrijdende kracht van de stem Stargate workshops Sprankeling voor jezelf en je kind Open Dagen 5 & 6 januari 2019 Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Improvisatietheater Reis naar de rijkdom in jezelf Playful Abudance Adem & Spieren in Balans Basiscursus Ontspanningsmassage Floating by Djoj - Ontdek Verstilling Leren los laten, Jan Bommerez Intuïtie & Persoonlijke kracht Buitengewoon Djoj Reading en Healing Basis en verdieping Pure Dance Eva Oud & Nieuw Celebration Jin Shin Jyutsu Zelfhulp cursus Single Avonden - Slow Dating


Basiscursus Ontspanningsmassage