Vijf Ritmes - Pure Dance
zondag 9 februari

Prijs:
€15,- (consumpties zijn niet bij de prijs inbegrepen). Bestel je je ticket voor 31 december, dan betaal je slechts €12,50. Hieronder kun je het programma downloaden!

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Boeddha Festival

Op 9 februari a.s. vindt de vijfde editie van het Boeddhafestival plaats in Centrum Djoj.

Het festival heeft een vernieuwend en verrassend programma, samengesteld door het Boeddhahuis en Centrum Djoj. Tijdens het festival kun je veel mediteren, luisteren naar de sprekers en met hen meedenken en praten, een activiteit doen of een workshop volgen, een broodje eten in het restaurant, een gesprek beginnen met een medebezoeker of snuffelen bij de Tibetaanse verkoopstand. Het programma is dit jaar zo samengesteld dat je niet alleen als beginner, maar ook als je veel ervaring hebt met meditatie en boeddhisme je vragen beantwoord kunt krijgen.

Prof.dr Anne Speckens praat je bij over haar wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van mindfulness en de relatie tussen mindfulness en boeddhisme.

Jan de Boer en Caroline van Wijngaarden vertellen je hoe je beter om kunt gaan met de hedendaagse consumptiecultuur.

Henk van Straten schrijft over thema's als identiteit, zelf/geen-zelf, leegte/vorm. Wat betekent boeddhisme voor hem?

Verder zijn er presentaties van maatschappelijk initiatieven zoals van Hospice De Liefde en van de boeddhistische geestelijke verzorging in de gevangenis.

Sebo Ebbens presenteert zijn laatste boek en Marnix van Rossum geeft workshops over de dagelijkse praktijk van boeddhisme. Er zijn workshops bloemschikken, haiku’s schrijven en boogschieten. Muziek is er van de singer-songwriter Sarah Sounds en van de Rotterdamse rapper Far-I.

De dhammapadda wordt gezongen en er is een studiebijeenkomst over deze muzikale vertolking.

Last but not least kun je kennismaken met twaalf Rotterdamse boeddhistische groepen: zij bieden workshops aan voor beginners en gevorderden.

Op de infomarkt kun je vragen over meditatie en boeddhisme aan hen voorleggen.

Zie voor meer informatie over de groepen: www.boeddhahuis.nl.

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
zo 9 februari 2020
09.30-17.00
Vijfde editie van het Boeddhafestival

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Intuïtie & Persoonlijke kracht
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Moondance Fascia: The Art of Self-Unwinding (Lichaamswerk) Heart of  Men Mannengroep voorjaar 2020 Sjamanistisch Festival Intuïtie & Persoonlijke kracht Boeddha Festival 9 febr Anders Avondje Uit Festival Geweldloze Communicatie 8 febr Vijf Ritmes - Pure Dance Bodymind Festival 2020 op 22 maart Wheel of Consent Open dagen 29 & 30 augustus Cursus Ontspanningsmassage Biodanza met Monique Sajet Single Avonden Flesjmop 2020 Touch of Divinity, Tantradagen Stargate Workshops Vrienden van Djoj Bewust Ondernemers Netwerk Café Onderwijsmiddag: ‘Down to earth’ en Verbindende Communicatie 14 febr Time Bender Experience Capoeira lessen voor Kinderen Genietavond


Biodanza met Monique Sajet