Improvisatietheather, Speel je vrij
zaterdag 16 februari

Prijs:
GC festival, voor de hele dag ongeacht het aantal workshops betaal je € 59, € 75 of € 95. Dit is incl. koffie/thee en lunch maar excl. diner van €10,- welke je betaalt aan de bar bij binnenkomst op 10 febr. Voor de onderwijsmiddag in combinatie met GC festival betaal je een bijdrage €20,- (normaal €30,-) inclusief koffie/thee en een drankje na afloop. Om het festival voor iedereen toegankelijk te maken geven veel mensen hun vrijwillige medewerking. We werken daarom met drie verschillende prijzen zodat je kunt kiezen wat je wilt/kunt bijdragen. Op deze manier schatten we in alle kosten te dekken en het betaalbaar te houden voor iedereen. Je sluit je inschrijving af door te betalen met iDeal.

Website:
www.djoj.nl

Download informatie

Festival Geweldloze Communicatie

In 2018 wordt voor de 10e keer het Geweldloze Communicatie Festival gehouden op 10 februari.

De onderwijsmiddag, voorafgaand aan het GC festival is op 9 febr.
Je kunt beide dagen hier, via deze website boeken.
Voor alleen de onderwijsdag (€30,-) verwijzen wij naar een ander gedeelte van de website! (Verbindende Communicatie in het onderwijs: met elkaar leren) Neem je zaterdag ook deel dan zijn de kosten voor de onderwijsmiddag €20,-

Geweldloze Communicatie ofwel de ‘taal van het hart’ is ontwikkeld door Marshall Rosenberg. We willen je uitnodigen om op deze dag vlak voor Valentijn je hart te laten spreken. Als je deelt wat in jou leeft en openstaat voor wat er in de ander leeft, ontstaat er meer begrip en kunnen we van daaruit bijdragen aan elkaars welzijn.

Tijdens het GC festival zijn er verschillende workshops.
Er zijn introductieworkshops voor mensen die willen kennismaken met GC. Deze zijn ook te volgen voor mensen die al ervaring hebben.
En verdiepings-workshops om je verder te inspireren of te oefenen op een specifiek gebied.

Overdag zal er een informatie- en boekenmarkt zijn.

Het programma voor 10 februari ziet er als volgt uit
09.00 – 09.45 inschrijven & boeken info markt
09.55 – 10.15 gezamenlijke opening
10.30 – 12.30 ochtendworkshops
12.40 – 14.00 lunch en info boekenmarkt
14.15 – 16.30 middagworkshops
17.00 – 17.30 gezamenlijke afsluiting
16.30 – 18.00 boeken info markt
18.00 - 19.00 diner

Agenda

Datum
Tijd
Extra info
za 16 februari 2019
09.45-19.00

ZAAL HUREN?

Er zijn vele mogelijkheden.
Online reserveren
Intuïtie & Persoonlijke kracht Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag
Over de trainer
Nieuwsbrief
Activiteiten
Speciale activiteiten
Playful Abudance De ontdekking van het ware zelf Adem & Spieren in Balans Waarom wachten op het weekend? Elke donderdagavond is het genietavond in Djoj! Reis naar de rijkdom in jezelf Pure Dance Eva Je ruimte innemen, improvisatietheather Tantra festival 10 november Cursus Feng Shui Basiscursus Ontspanningsmassage Beach Party Joy 2018, Pier 32 tussen strandslag 7 en 8 Open Dagen 25 & 26 Augustus 2018 Sjamanistisch Festival Reading en Healing Basis en verdieping Improvisatietheather, Speel je vrij Faciafit Moeiteloos leren leven, door Jan Bommerez Single Avonden - Slow Dating Stargate workshops Intuïtie & Persoonlijke kracht Tantra, bewust in contact


Anders Avondje Uit elke maand op zaterdag